Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

jutro- što raditee ili ne radite

počelo je ljetoo..vrućine i kratke haljine
2021 06 09
Ja se pakiram za more....najgori posao na svijetu- nikad ne mogu odlučiti što mi ostaje kući, a što ide sa mnom, al bitno da sam kupila najveći mogući kufer u dućanu, pa ako ostane mjesta kad sve spakiram ubacit ću još nešto nek se nađe .....kako se vi pakirate? Koja je logika? Uzimam za plažu, za izlazak, za duge šetnje, za kratke šetnje, za oko kuće, za ako zavrući, za ako zaladni....urnebes..... o:)
2021 06 09
Mi imamo srecu da imamo kuću na Hvaru, sve je duplo, kod kuće i na moru, pogotovo za cure. Tako da nosimo smo ono finjaka robicu i kozmetiku.
2021 06 09
> sanjaurban: > Ja se pakiram za more....najgori posao na svijetu- nikad ne mogu odlučiti što mi ostaje kući, a što ide sa mnom, al bitno da sam kupila najveći mogući kufer u dućanu, pa ako ostane mjesta kad sve spakiram ubacit ću još nešto nek se nađe .....kako se vi pakirate? Koja je logika? Uzimam za plažu, za izlazak, za duge šetnje, za kratke šetnje, za oko kuće, za ako zavrući, za ako zaladni....urnebes..... o:) Ja sam se tako pakirala prije djece....3 torbe samo za mene, a dragi je imao doslovno samo ruksak :') Sad s djecom idem na principu što manje to bolje, ionako ne idemo van, na večeru možda odemo ali to se obučemo casual...i tražim app sa perilicom rublja obavezno. Malo sam ljubomorna na Vas, već se pakirate a ja možda i ne odem ove godine :'( :'( :'( Inače da odgovorim i na pitanje iz naslova; evo delam od 7 već, djecu sam spakirala kamo trebaju ići i sad pijuckam kavu i smišljam kako ću napisat nekaj :)
2021 06 09
ajme već na moreeee, šta je već vrijeme došlo, zbog svih kiša i hladnog vremena ovo mi prebrzo ..koji gušt......
2021 06 09
> VeraM36: > Mi imamo srecu da imamo kuću na Hvaru, sve je duplo, kod kuće i na moru, pogotovo za cure. Tako da nosimo smo ono finjaka robicu i kozmetiku. koja sretnica...ne mogu niti zamisliti - uživaj kada budeš išla, nadam se skoro
2021 06 09
> cmicmacmo: > > sanjaurban: > > Ja se pakiram za more....najgori posao na svijetu- nikad ne mogu odlučiti što mi ostaje kući, a što ide sa mnom, al bitno da sam kupila najveći mogući kufer u dućanu, pa ako ostane mjesta kad sve spakiram ubacit ću još nešto nek se nađe .....kako se vi pakirate? Koja je logika? Uzimam za plažu, za izlazak, za duge šetnje, za kratke šetnje, za oko kuće, za ako zavrući, za ako zaladni....urnebes..... o:) > Ja sam se tako pakirala prije djece....3 torbe samo za mene, a dragi je imao doslovno samo ruksak :') > Sad s djecom idem na principu što manje to bolje, ionako ne idemo van, na večeru možda odemo ali to se obučemo casual...i tražim app sa perilicom rublja obavezno. > Malo sam ljubomorna na Vas, već se pakirate a ja možda i ne odem ove godine :'( :'( :'( > Inače da odgovorim i na pitanje iz naslova; evo delam od 7 već, djecu sam spakirala kamo trebaju ići i sad pijuckam kavu i smišljam kako ću napisat nekaj :) Ako je neka utjeha, to mi je stari godišnji. Prošle sam godine imala upropašteno ljeto zbog posla. Tako da sad imam 2 kupaća koja još nisam pronosala po plaži. E, da, pitanje za sve, vezano za krojeve badića.....ovi nesimetrični badići tipa na jedno rame, pa s rupom na leđima, pa s onim kao trakicama......smišno mi je u tome pocrnit, onda budeš prugasta il imaš crni krug usred leđa......to mi je katastrofično....mora mi bit simetričan i imat što manje materijala.....
2021 06 09
> sanjaurban: > > cmicmacmo: > > > sanjaurban: > > > Ja se pakiram za more....najgori posao na svijetu- nikad ne mogu odlučiti što mi ostaje kući, a što ide sa mnom, al bitno da sam kupila najveći mogući kufer u dućanu, pa ako ostane mjesta kad sve spakiram ubacit ću još nešto nek se nađe .....kako se vi pakirate? Koja je logika? Uzimam za plažu, za izlazak, za duge šetnje, za kratke šetnje, za oko kuće, za ako zavrući, za ako zaladni....urnebes..... o:) > > Ja sam se tako pakirala prije djece....3 torbe samo za mene, a dragi je imao doslovno samo ruksak :') > > Sad s djecom idem na principu što manje to bolje, ionako ne idemo van, na večeru možda odemo ali to se obučemo casual...i tražim app sa perilicom rublja obavezno. > > Malo sam ljubomorna na Vas, već se pakirate a ja možda i ne odem ove godine :'( :'( :'( > > Inače da odgovorim i na pitanje iz naslova; evo delam od 7 već, djecu sam spakirala kamo trebaju ići i sad pijuckam kavu i smišljam kako ću napisat nekaj :) > Ako je neka utjeha, to mi je stari godišnji. Prošle sam godine imala upropašteno ljeto zbog posla. Tako da sad imam 2 kupaća koja još nisam pronosala po plaži. > E, da, pitanje za sve, vezano za krojeve badića.....ovi nesimetrični badići tipa na jedno rame, pa s rupom na leđima, pa s onim kao trakicama......smišno mi je u tome pocrnit, onda budeš prugasta il imaš crni krug usred leđa......to mi je katastrofično....mora mi bit simetričan i imat što manje materijala..... Ja sam zaposlena na ovom novom poslu ni 2 mjeseca tako da čekam što će mi odgovorit za GO, hoću li ići uopće umakat noge na more :) U svakom slučaju uživajte :) Što se badića tiče, ja sam staromodna, volim dvodjelne najnormalnije. Nikakve zvjezdice, krugove, rupe vamo rupe tamo. Klasika je ipak za mene najbolja opcija.
2021 06 09
Ja bi na more..
2021 06 09