Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Autoškola - Rijeka (iskustva i preporuke)

Pozdrav,🤗 nedavno sam preselila u Ri iz manjeg mjesta gdje sam odvozila 35 h i planiram se ovdje prebaciti u autoškolu (odvoziti par dodatnih sati i prijaviti završnu vožnju). Zanimaju me vaša iskustva, preporuke (posebice instruktora/ica). Koliko su duge i zahtjevne rute, koliko traju ispiti itd. 🙃
2021 06 12
Autoškola 051, instruktor Branko. Ostatak ekipe u autoškoli je isto super. Probaj pitati kod njih. Ovisi iz kojeg mjesta dolazis?! Rijeka je dosta specifična (puno uzbrdica, po meni kompliciranih raskrižja i sl.), ako imas kakvih pitanja slobodno pitaj. :)
2021 06 17
Voziš oko 45 min, najviše prolaziš rute na kojima najčešće bude ispit, ideš i na brzu cestu (to je dio ispita), isto tako i na poligon prije ispita...
2021 06 17
Definitivno najgora škola u Rijeci koju možeš izabrati je Europa. Instruktori su svi od reda totalno nezainteresirani, za svaki tvoj pad plaćaš dodatne sate i na dan polaganja vožnje plaćaš 200 kn je je instruktor s tobom u autu. Tako da, razmisli da li je njima u interesu da prođeš ili da padneš i njima novci odu direktno u džep, kao i novac od dodatnih sati, a to je sveukupno oko 800 kn. Ne dajte se navući na njihove akcije na crnom jajetu gdje platiš u startu 1000 kn manje, ali na kraju sa silnom mukom i plaćanjima, dođe ti skuplje jer kao što kažem, nemaju niti malo pedagoškog pristupa prema kandidatima. Prijatelj mi je vozio kod izvjesnog instruktora Renata u Europi, tip ga ništa nije naučio, pravio se pametan, a ništa ne nauči. Svako preporučam autoškolu Formula, velik izbor instruktora i jako jako su profesionalni.
2022 11 07