Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Roba za prodaju samo za reklamu

Nisam dugo pisala na forumu. Ali sad sam stvarno iznervirana korisnicom. Želim kupiti čizme koje dotična ima objavljeno. Ali mi se čini kao reklama i da ih uopće ne želi prodati. Puno korisnica je označilo lajk za te čizme. Prodavačica se javila nakon mog upita dali je greška na njima kao na slikama. Potvrdila je kratko je. Tražim podatke za uplatu,. No ništa. Nekoliko poruka šaljem, gledam bila je online ali ne šalje podatke niti više odg. Na moje poruke o kupovini i da mi ostavi podatke. Pitam se što sad?? Nije mi uredu da tako promovira svoj proizvod a ne želi ga prodati. Što činiti, jer ima takvih još . Nije jedina.
2021 09 02
ne kužim..isto gledam oglas - samo jedna slika (nije mi dovoljno) piše u oglasu ako vas zanima po zahtjevu šaljem još slika i mjere (naravno da me zanima kao i svakog tko misli kupiti) ...piše još molim da mi se jave samo zainteresirani kupci ...jok u slobodno vrijeme pišem poruke krpičarkama javim se ja ..i naravno tražim slike i dimenzije i savjetujem prodavačici da odmah stavi u oglas i slike i dimenzije jer će ju to svtko pitati...ona meni odgovara da ona želi samo ozbiljne kupce...pa ako sam kontaktirala moguć sam kupac...nakon 3 odgovora bez da su mi poslane dimenzije - odustala sam, jer sam izgubila interes
2021 09 02
Jako često mi se desi da mi prodavačica ili ne odgovori ili kaže prodano, a javim se na oglas koji ima desetak pogleda... Sto ljudi sto čudi
2021 09 02
I ja tako cesto naletim na takve profile, jednom je jedna cura drzala sliku torbice s interneta i ja joj se javim doslovno 10 minuta nakon objavljivanja oglasa i ona odg nakon 3 dana iako je vec bila na vezi i kaze rezervirano. I tako torbica nastavi stajat jedno misec dana i ja se javim opet i kaze prodano, i opet torbica nastavi biti u oglasu jos jedno 2-3 tjedna. Znaci uzas, i jos njih 45 drzalo ju je u omiljenima.
2021 09 02
To je tako frustrirajiće, taman vam se nešto jako svidi i onda ništa. Možda se neke korisnice samo predomisle u vezi prodaje, ali onda bi bilo korektno barem da vam odgovore. Iako mi se čini da je u većini takvih slučajeva upravo to: navlakuša i muljanje. Bezobraznosti nema kraja. Šteta da je tako. 😔
2021 09 02
a da ne kažem da se može oglas i izbrisati nakon oznake "prodanog"
2021 09 02
Upravo tako, slažem se s vama 😊 Neka se otvori posebna tema za prijavu navedenih oglasa.
2021 09 02
Da nisu to mozda cizme za koje i ja stalno saljem upite, a od povratne poruke nista😂😂
2021 09 02
> PretrpaniOrmar: > baš me zanima ima li kakvih uputa od admina za takve?? Nekakva crna lista, prijavljivanje oglasa ili tako nešto...mislim ako oglas stoji aktivan a porukama svima govoriš da je prodan - pa označi ga onda kao "prodan" ....nije to neka znanstvena fantastika :') > a navlakuše su mi u rangu sa prevaranticama ;) ajmo malo počistiti MK Pa mislim da bi i to trebalo aliminirati. Posao za admina.
2021 09 02
> PretrpaniOrmar: > da barem posotoji vremensko ograničenje da se prodani oglasi automatski brišu nakon mjesec dana....pola stranice bi se ispraznilo hahahhaha 😆 > ja u pravilu prodane oglase držim barem dva tjedna nakon svake prodaje, da ne bi bilo naknadnog "veselja" , ali korektno bi bilo prodano obrisati a ono barem nakon mjesec dana > al eto...sve dobri i konstruktivni savjeti ☺️ valjda će netko i poslušati :) > p.s. ako itko zna, brišu li se uopće oglasi koje stavljamo na temu za pogrešno tagirane i fejk ogase? Ja prodano obrišem odmah. Nakon što se korisnik javi da je stiglo i zadovoljan. Nemam potrebe dalje držati slike prodanog. Kod mnogih piše Prodano u opisu naslova. A oglas nisu označili prodanim. Takvih ima masu korisnica. Ili neznaju ili što?
2021 09 02
Redovito ne označe prodano mjesecima nakon mog upita dali je jos u prodaji….skupe 4536171 omiljenih …navlakusa žešća
2021 09 02
> PretrpaniOrmar: > > monikahajkic: > > > PretrpaniOrmar: > > > da barem posotoji vremensko ograničenje da se prodani oglasi automatski brišu nakon mjesec dana....pola stranice bi se ispraznilo hahahhaha 😆 > > > ja u pravilu prodane oglase držim barem dva tjedna nakon svake prodaje, da ne bi bilo naknadnog "veselja" , ali korektno bi bilo prodano obrisati a ono barem nakon mjesec dana > > > al eto...sve dobri i konstruktivni savjeti ☺️ valjda će netko i poslušati :) > > > p.s. ako itko zna, brišu li se uopće oglasi koje stavljamo na temu za pogrešno tagirane i fejk ogase? > > Ja prodano obrišem odmah. Nakon što se korisnik javi da je stiglo i zadovoljan. Nemam potrebe dalje držati slike prodanog. Kod mnogih piše Prodano u opisu naslova. A oglas nisu označili prodanim. Takvih ima masu korisnica. Ili neznaju ili što? > ja nažalost zbog prošlih iskustava držim prodane oglase barem dva tjedna - svakakvih čudaka ovdje ima a ja i dio stvari prodam na FB pa mi je sigurnije ovako. > nisam naletjela na nijedan oglas koji ima "prodano" u naslovu, ali budem sada baš obratila pažnju :") Evo malo pa pogledajte 😂 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/527cb3405afaa81e0d157d65bdbdea63.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/26e4dec3aa881162577e90361630eb1f.jpg)
2021 09 02
Ova se raspištoljila 😂 Možda ne zna kako označit prodano?? Nevjerojatno
2021 09 02
Aj, bar je nešto prodala, za razliku od nas s jeftinim stvarima.....
2021 09 03
> PretrpaniOrmar: > majkemi još malo pa će krpice bit kao muzej - samo izložbeni primjerci :') :') :') Hahaha 😂 Baš ste me nasmijala!
2021 09 03
1 2