Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Tisak i ostala poštarina

Pitanje - savjet - prijedlog Ne znam kako, ali pojedine korisnice inzistiraju da im uplaćuje o po 30 kn za M kutiju, 23 za S itd., a dobro znamo da je S kutija 18,a M 23 kn. Isto je svugdje u RH. Valjda misle narući još koju kn tako. Možda ne bi škodilo da negdje na stranici pišu ove cijene poštarina koje jesu fiksne, a ne da rade budalu od nas i vrijeđaju ako ne želimo toliko uplatiti.
prije 10 dana, 06:53
Ne mozete ih natjerati da naplate pravu cijenu, to je njihova odluka. Ja od takvih ne kupujem. Ima i onih koji naplacaju fiksno za sve npr 25 kn, a ja bih kupila neku majicu koja realno moze u tisak kuvertu za 13 kn
prije 10 dana, 07:31
Vi uvijek možete ukazati prodavaču na to da znate točno kolika je cijena poštarine,a ako je prodavač neugodan i vrijeđa Vas odustala bih od takve suradnje.
prije 10 dana, 07:33
Pa da. To i napravim. Ali ne mogu shvatiti taj nastup, pa čemu to ako svi znamo kolike su cijene.
prije 10 dana, 08:19
Neke ne rade najavu paketa na netu nego popunjavaju na kiosku. A isto tako mi je bezveze da netko inzistira i uplati samo za tisak kovertu a to ne daju na svakom tisku ovisno o prodavacici ako vidi ili trazi da sama stavi unutra. Ili jos gore, uplatis za tisak paket M a ona koja ti salje nagura u paket S pa dodju stvari jadne i natiskane.
prije 10 dana, 08:20
Kod nas teta na Tisku ne da da ništa što nije dokument, knjiga, stavljamo u kovertu. Ne da i gotovo. Ajde, to uvažavam. Ali ostale cijene znam i ne mogu shvatiti koliko si neki dozvole da naplaćuju /traže od nas 30 kn za M kutiju. Samo da podijelim jer očito se svaki dan čudim ljudskoj gluposti. Ne bih propala za tih 7 kn, ali, kako vi kažete, odustanem iz principa od takve kupnje.
prije 10 dana, 08:22
> Meriemica: > Kod nas teta na Tisku ne da da ništa što nije dokument, knjiga, stavljamo u kovertu. Ne da i gotovo. Ajde, to uvažavam. Ali ostale cijene znam i ne mogu shvatiti koliko si neki dozvole da naplaćuju /traže od nas 30 kn za M kutiju. Samo da podijelim jer očito se svaki dan čudim ljudskoj gluposti. Ne bih propala za tih 7 kn, ali, kako vi kažete, odustanem iz principa od takve kupnje. Pa neću propasti, ali čemu takav stav? Valjda je svima u interesu da prođemo što jeftinije kad je u pitanju poštarina, a ne da plaćamo skuplje jer neke u 21. stoljeću ne znaju napraviti najavu preko interneta.
prije 8 dana, 05:14
> Meriemica: > Kod nas teta na Tisku ne da da ništa što nije dokument, knjiga, stavljamo u kovertu. Ne da i gotovo. Ajde, to uvažavam. Ali ostale cijene znam i ne mogu shvatiti koliko si neki dozvole da naplaćuju /traže od nas 30 kn za M kutiju. Samo da podijelim jer očito se svaki dan čudim ljudskoj gluposti. Ne bih propala za tih 7 kn, ali, kako vi kažete, odustanem iz principa od takve kupnje. Ni na mom tisku isto ne da u kovertu,ako nije papir ..
prije 8 dana, 10:07
Meni je jedna htjela naplatiti slanje tiskom 35 kn i odustala sam od kupnje. Nije do tih 8 kn ali je to principa. I krenirano na webu i tamo popunjeno nije toliko skupo slanje. Zna se cijenik tiska kakav je.
prije 6 dana, 09:54
A mene uporno traže za S kutiju da platim 20 kn , iako je 18. Nije mi do 2 kn al posto placam još na to i transfer od 2,25 kune zbog uplate u drugu banku ja sam onda u minusu 4 kune. Al bitno da si gospođe zaokružuju iznose na okrugle brojke.. evo jucer sam podigla patike za koje mi je naplačeno 20 kuna i ja sam si mislila, ajde lijepo od prodavacice da mi je zaokruzila postarinu i da ce pokrit te 2 kn o svom trosku za tu M kutiju. Kad ono, stigle patike nagurane u malu S kutiju koja je sva popucala po rubovima radi njih. mislim ono, meni je to bezobrazluk totalni. Vec vise ne znam koja po redu mi je to napravila. Nikome nikad nisam prigovarala zbog toga, al sad bome budem pocela. Jer ak su one tolko bezobrazne mogu bit i ja.
prije 6 dana, 15:17
A da se ja počnem pravit tulava i za poštarinu od 22 kune počnem uplačivat 20 kladim se da bi mi svaka od njih prigovorila
prije 6 dana, 15:34
Ja neću gledat u 2 kn jer želim da mi artikl komotno stane u normalnu kutiju, ako treba i 5 kn razlike platit kad šaljem, platit ću, upravo da ne naguravam artikle u manju kutiju. A kad primam ja sama zaokružim tu poštarinu na 20, 25 kn. Ali ako platim M hoću M a ne S. I znalo mi je dolaziti svašta u kuverti, stvarno ovisi o ženi na tisku.
prije 6 dana, 16:11