Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Hiperhidroza

Drage cure i zene! Imam jedan neugodan problem koji se strucno zove hiperhidroza pazuha. Javila se u djetinjstvu, prije 10.rodjendana i napravila puno neugodnih situacija u zivotu, dovela do manjka samopouzdanja, izoliranosti i svega sto sa sobom donosi. Nikakvi antiperspiranti ne pomazu, pa me prvenstveno zanimaju Vasa iskustva ili iskustva Vasih bliznjih ukoliko se to da sanirati nekom operacijom. Naisla sam na informacije da neke poliklinike rade laserske operacije pazusnih jama, cijena nije mala, pa ako ima tko kakve informacije, bila bih Vam vise nego zahvalna.
2021 10 18
Istražite iontoforezu, meni je potpuno uklonilo isti problem ali na području dlanova i stopala. Znam koliko je to paralizirajući problem i evo već neko vrijeme se osjećam slobodno! I to sve za male novce u kućnoj radinosti (iako možete na tretmane u klinike). Ne znam kako bi išlo tretirati pazuhe jer je nezgodno područje ali vjerojatno ima načina. Sretno! ❤️
2021 10 18
Također znam da botoks na tom području pomaže, ali i on košta i traje cca pola godine
2021 10 18
Hvala na odgovoru, citala sam i za taj postupak, medjutim, ne znam kako bi to funkcioniralo na ovom dijelu tijela. Ja se veselim kada vidim druge ljude mokre od znoja jer mi je nekako psiholoski manji pritisak da se to dogadja samo meni. Jedna cura u srednjoj je imala ogromne probleme sa znojenjem dlanova, stalno je pisala sa maramicom pod dlanom jer sve sto napise, obrise znojem. To je veliki problem. Ocito je moj problem genetski jer moj otac kada sjedi mirno na stolcu, doslovno se cijedi, sve oko njega bude mokro, samo se kapljice znoja spajaju u rijeku koja tece oko struka.
2021 10 18
Evo prvo što mi pada na pamet je da možda namočite spužve pa ih stavite pod pazuhe i na njih prikopčate akumulator? Budite kreativni! I da, ista takva sam bila ja... I puno ljudi mi je reklo da je do stresa ovo ono, ma gluposti. Odi meditiraj, podsvijest ti govori nešto, pa pubertet itd. došlo mi je svaki put da ih pošaljem u... 🤣 Možda nekome je, ali u mom i vašem slučaju je do genetike, mama mi je ista kao ja... I problem imam od kad znam za sebe. Sve u svemu ja sam napokon gotova s tim. A ako trebate još neki savjet ili nešto, javite se slobodno. Znam koje su to muke..
2021 10 18