Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Bezobrazna korisnica- upozorenje!

Kod mene su 24h upaljeni mobilni podaci ali to ne znači da 24h visim na krpicama iako piše da sam online.
2021 11 24
Tocno tako!! > sanjaurban: > @Leonchii, nisam se ni ja mislila uključivati u temu, ali kad vidim da korisnicu koja mi se čini u redu napadnu ČAK dvije korisnice bez nekog pretjeranog razloga, prva joj postavi pitanje "Želite li vi prodati haljinu ili ne?" (alo, stani malo, tko si ti da me na takav način pitaš o mojoj haljini?), druga je nazove BEZOBRAZNOM zbog čega? Jer eto, ona je tako zaključila i daje si za pravo da to tako i napiše ovdje.....halooooo, žene, ne ide to tako, dakle kad to vidim, ruka se odmah primi tipkovnice....
2021 11 24
Rehok, u trgovini (uzivo) ne u web shopu…mozda ima jos koji par, provjerit cu kad budem u Zg pa vam javim > adelinalisa: > > leonchii: > > Nisam se uopce mislila ukljucivati u ovu temu ali postalo je smjesno pa moram 😂 nazivati druge (nepoznate) ljude bezobrazima jer nisu nekome u najkracem mogucem roku slikali haljinu (ne pise uopce kako tocno slikali, zasto bi uvijek trebali pretpostavljati kakve tocno slike netko zeli) i dodatno vrijedati sve ostale kojima je vas stav besmislen je totalno suludo. > > No, pretpostavljam da vam nije bezobrazno prodavati po 90kn tenisice koje su bile 10kn u Maxi Novoj u Importaneu 🤔 https://mojekrpice.hr/items/zene/12614998/nove-moderne-trendy-tenisice > > Ps. korisnica Frogolina je super, pristojna i susretljiva, i ne treba privlaciti paznju pisanjem po forumu. Dok vi privlacite samo negativnu paznju, ali nije ovo show business gdje je svaka vijest dobra vijest 😉 > > > adelinalisa: > > > > teehee: > > > > > Zara06: > > > > > Ali ja nisam nikoga prozivala ni napadala, samo sam kulturno napisala da s takvim načinom će teško prodati. 2 sata je bila aktivna i ništa nije odgovarala, čim sam tu drugu poruku poslala odmah je odgovorila. A na forum me je stavila jer joj je krivo što sam na kraju odustala od kupnje > > > > To ti nije kulturno ponašanje i da, jesi prozvala. Zamisli, dva sata ti nije odgovoreno!!? Otkuda ti bez povratnih ocjena, dakle nova korisnica, znaš koje je optimalno vrijeme za odgovoriti na poruku? > > > > Bez brige, nitko ne misli da si nova i s pravom je korisnica pomislila da je trol profil u pitanju. > > > Osobno ja ne volim Vaše komentare ,što se tiče kulturnog ponašanja ,moje mišljenje niste iskrena osoba i što se tiče kulture, možda ipak s osobom koju ne poznate trebali bi reći "vi" > Molim stavite link , gdje ste vidjeli ove tenisice za 10 kn
2021 11 24
> adelinalisa: > > leonchii: > > Nisam se uopce mislila ukljucivati u ovu temu ali postalo je smjesno pa moram 😂 nazivati druge (nepoznate) ljude bezobrazima jer nisu nekome u najkracem mogucem roku slikali haljinu (ne pise uopce kako tocno slikali, zasto bi uvijek trebali pretpostavljati kakve tocno slike netko zeli) i dodatno vrijedati sve ostale kojima je vas stav besmislen je totalno suludo. > > No, pretpostavljam da vam nije bezobrazno prodavati po 90kn tenisice koje su bile 10kn u Maxi Novoj u Importaneu 🤔 https://mojekrpice.hr/items/zene/12614998/nove-moderne-trendy-tenisice > > Ps. korisnica Frogolina je super, pristojna i susretljiva, i ne treba privlaciti paznju pisanjem po forumu. Dok vi privlacite samo negativnu paznju, ali nije ovo show business gdje je svaka vijest dobra vijest 😉 > Molim stavite link , gdje ste vidjeli ove tenisice za 10 kn Evo ga 2020. prije snizenja, 50kn ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3b6bf82d6982705c8195f2db91949d02.jpg)
2021 11 24
> adelinalisa: > > ValkyrieBlue: > > > adelinalisa: > > > Prvo nije "djelim" nego dijelim ukoliko ja nisam Hrvatica znam , da tako je "djelim profil sa drugom curom" uvijek znaš prebaciti bilo koju krivnju na ... ???s kim dijeliš ovaj profil :') > > Četvrti put čitam forumulaciju Vaše dvije rečenice, ali i dalje ne mogu dešifrirati. > > O čemu Vi? :') > Onda pročitajte barem još četiri puta :') Uz dužno poštovanje, ni 50 čitanja taj otrov i te brabonjke ne bi pretvorilo u čitljiv sadržaj.
2021 11 24
Nisam dugo tu jos ni je znam kako se sve ovdje koristi al sam ocito dovoljno da primjetim koliko ovdje ima smjesnih(ne pozitivno)ljudi tj. zena 😂
2021 11 24
> sanjaurban: > Je, razlika je, naravno, možeš surfat i bez accounta ali ipak trebaš mamu da nešto i plati..a ako mama proda tvoj artikl još dobiješ i džeparac..tako nekako.. Taj dio razumijem no ovdje se uopće ne radi o tome. Long story short: ovdje je problem i nastao jer se jedna nije javila, a druga je bila online. I ponavljam, ni u kojem slučaju ne opravdavam postupke odnosno izjave tražiteljice fotki. Da Frogline nisu dvije nego jedna, ne bismo čitale ove piši-briši *brabonjke* Zarinog alter ega niti bi se njih dvije uzrujavale i otvarale temu radi "bezobrazne korisnice". To mi se čini jako nepraktičnim i više puta se pokazalo da nekima služi kao opravdanje za loše suradnje. Mene i dalje zanima zašto bi se dvije osobe merge-ale u jedan account. Nisam primijetila da je otvaračica teme nepristojna. Ili nepristojne.
2021 11 24
@teehee mislim da ste skroz fulali problem/temu. Niti jedna osoba u vrijeme tih poruka nije bila online, kolegica je tek kasnije odgovorila dok je jos bila na faksu. Koliko sam skuzila, na profilu uvijek stoji ova kvacica zelena, kao i mnogo profila koji su zadnji put bili online 2017., sto mi nema smisla ali ok. Ljutnja i provodenje necega zbog buga na stranici je vrlo djetinjasto i ja ne mogu shvatiti poruke Zare kao nista vise od Trola. Slazem se da moze doci do miskomunikacije i problema u slucaju 2 ili vise korisnica profila, ali u ovom slucaju broj korisnica je nevezan sa samom tematikom. Kao sto mozete vidjeti kolegica se potpisuje u svoje poruke, svaka odgovara svoje, te samo ja pisem na forum, kolegica se ne kuzi toliko u to te je tu vecinom samo da proda. Uzrujane smo obje jer ju se napalo zbog ponasanja koje nije niti postojalo, a sada se mene napalo sa izmisljenim stvarima da pljujem ljude po forumu od strane ili jako dobre prijateljice Zare, ili jedne jako lose osobe sa dva profila.
2021 11 25
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a1eae5e261be1feed18d62640a98dae8.jpg) Nakon prve postane poruke od strane adrenaliste poslano mi je ovo. Necu se ubacivati u argumente s njih dvije ali @adrenalistu vidim kao ogromnog hipokrita koji napada, omalovazava i vrijeda svaku korisnicu koja ovdje napise svoje misljenje. Uz to, brise i prepravlja komentare kada ju se prozove. Takoder svima je pisala ti, no onda kada joj je korisnica isto to napisala uvrijedila se da kako se to odnosi prema nepoznatoj osobi. Pametnom dosta. Uz to, moja poenta nije bila svadati se niti dovoditi u argumente. Nije bitno tko je ili tko nije bio online u to vrijeme, poanta je bezobraznost korisnice koja si uzima za pravo ono sto nebi trebala. Objava je upozorenje korisnicama koje budu htjele/imale suradnje sa gospodom, jer ukoliko joj se ne odgovori u roku od 2 sata mogu ocekivati bezobrazno ponasanje i negativnu ocjenu na osnovu toga sto korisnica zna koristiti krpice i tipkovnicu. Takoder, mislim da nikakvo vrijedanje nije opravdano, te je ovo ocito samoupozorenje i na adrenalistu. Iako zbog naseg kasnjenja nismo imali suradnju sa korisnicom, svejedno smo dobili losu povratnu ocjenu baziranu ni na sto. Nadam se da ce nekome ova informacija pomoci, da ce shvatiti o cemu pricam, te nece imati nesrecu dobiti poruku od korisnice.
2021 11 25
> Froglina: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a1eae5e261be1feed18d62640a98dae8.jpg) > Nakon prve postane poruke od strane adrenaliste poslano mi je ovo. Necu se ubacivati u argumente s njih dvije ali @adrenalistu vidim kao ogromnog hipokrita koji napada, omalovazava i vrijeda svaku korisnicu koja ovdje napise svoje misljenje.Uz to, brise i prepravlja komentare kada ju se prozove. Takoder svima je pisala ti, no onda kada joj je korisnica isto to napisala uvrijedila se da kako se to odnosi prema nepoznatoj osobi. Pametnom dosta. > Uz to, moja poenta nije bila svadati se niti dovoditi u argumente. Nije bitno tko je ili tko nije bio online u to vrijeme, poanta je bezobraznost korisnice koja si uzima za pravo ono sto nebi trebala. Objava je upozorenje korisnicama koje budu htjele/imale suradnje sa gospodom, jer ukoliko joj se ne odgovori u roku od 2 sata mogu ocekivati bezobrazno ponasanje i negativnu ocjenu na osnovu toga sto korisnica zna koristiti krpice i tipkovnicu. > Takoder, mislim da nikakvo vrijedanje nije opravdano, te je ovo ocito samoupozorenje i na adrenalistu. > Iako zbog naseg kasnjenja nismo imali suradnju sa korisnicom, svejedno smo dobili losu povratnu ocjenu baziranu ni na sto. > Nadam se da ce nekome ova informacija pomoci, da ce shvatiti o cemu pricam, te nece imati nesrecu dobiti poruku od korisnice. Ti si mene bez ikakvoga razloga objavila na forumu,kad si vidjela da sam odustala od kupnje haljine, i onda naknadno si to obrisala s foruma. Da me nisi dirala iz čista mira nebi sad snosila posljedice negativne ocjene. Odkud tebi pravo da objavljujes moj profil kao prevaranticu ako ti nista nisam napravila, samo sam ti lijepo napisala da ćeš teško prodati s takvim načinom ako ne odgovaraš na poruke. I nemaš ti pravo pisati za nekoga da briše komentare kad si ti obrisala svoje! Ili je obrisala ta druga, treća koliko vas već koristi profil
2021 11 25
Froglina, kulturno komuniciraš, nisi napravila nikakvu grešku u ovoj komunikaciji. Ipak, ne mislim da sam fulala "problem/temu" jer je vezana uz ovu i slične suradnje gdje se kao izgovor za neodgovaranje navode dvije osobe na profilu. Sama si to u uvodnom postu napravila. I još uvijek mi je nejasno, a nisi odgovorila, zbog čega bi dvije osobe koristile isti korisnički račun. Što se tiče Zare i alter ega, bila sam jasna. Komunikacija ovdje, a vidimo i u inboxu ne dolikuje osobi/osobama koje pristojnošću smatraju isključivo *respektiranje* drugih pišući im "Vi", a u ostatku razgovora koriste se jezikom nepristojne tinejdžerice. To je oksimoron. I ocjena je neopravdano napisana. Jasno, ako na forumu koristim "ti" obraćanje, isto očekujem i obrnuto, prema meni. Nije to mjerilo pristojnosti. I sva sreća, Froglina, da nije došlo do suradnje. Tko zna što bi *vas* tek u njoj snašlo!?
2021 11 25
Pozdrav svima! Ne mogu shvatiti jednu stvar🤔 Korisnica Vam je napisala ruznu poruku jer joj niste odmah odgovorili na poruku nakon cega odustaje od kupnje i Vi nju kacite na forum? Ili?
2021 11 25
> Jimmy9: > Pozdrav svima! > Ne mogu shvatiti jednu stvar🤔 > Korisnica Vam je napisala ruznu poruku jer joj niste odmah odgovorili na poruku nakon cega odustaje od kupnje i Vi nju kacite na forum? Ili? Tako je,samo što joj ja nisam napisala ruznu poruku već sam joj samo napisala da će teško prodati s takvim ponašanjem tj neodgovaranjem, bila je cijelo vrijeme aktivna i nije odgovarala a čim sam joj poslala tu poruku odmah je odgovorila. Ja sam s tim namjeravala završiti bilo kakvu komunikaciju s njom međutim ona me objavljuje na forum kao upozorenje drugima! Što nikako nema pravo jer niti sam je vrijeđala niti prevarila. I nakon toga briše objave na forumu i otvara ovu temu
2021 11 25
zara06 i ostavili ste joj negativnu...sad ne znam jel to bilo nakon razgovora ili nakon teme na forumu?
2021 11 25
> zenskiormar: > zara06 i ostavili ste joj negativnu...sad ne znam jel to bilo nakon razgovora ili nakon teme na forumu? Negativnu sam joj ostavila nakon blaćenja na forumu gdje je upozorila na moj profil, to je obrisala nakon sto sam joj ostavila negativnu
2021 11 25