Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Testiranje za posao u MUP-u

Pozdrav ,cure :) Zanima me je li itko bio na testiranju za posao u MUP-u,radi se o mjestima upravni referent i strucni referent za poslove prekršajnog postupka. Ako ima kakva skripta, bila bi mi od velike pomoći :) Unaprijed hvala, Mateja
2022 01 03
> Frankobananko: > Pozdrav ,cure :) > Zanima me je li itko bio na testiranju za posao u MUP-u,radi se o mjestima upravni referent i strucni referent za poslove prekršajnog postupka. Ako ima kakva skripta, bila bi mi od velike pomoći :) > Unaprijed hvala, > Mateja Pozdrav, išla sam na razgovor u MUP za referenta, prouči Ustav RH, znaju izvući par pitanja.
2022 01 04
> Frankobananko: > Pozdrav ,cure :) > Zanima me je li itko bio na testiranju za posao u MUP-u,radi se o mjestima upravni referent i strucni referent za poslove prekršajnog postupka. Ako ima kakva skripta, bila bi mi od velike pomoći :) > Unaprijed hvala, > Mateja Sestra se prijavljivala par puta i ako nemaš vezu jako je teško dobiti posao, ako imaš onda ti skripta ni ne treba 😛 uglavnom, skripte budu objavljene na stranici MUPa prije testiranja, sretno! 🍀
2022 01 04
Cure,tek sad ovo vidim,ma prosla sam sve zakone koje su naveli,zanima me je li na zaokruživanje s obzirom da sam se prijavila na 2 radnA mjesta
2022 02 10
Btw hvala na odgovoru :)
2022 02 10
Pozdrav, mene zanima zna li netko kolika je plaća referenta na osobnim iskaznicama u Mup-u
2022 08 15
Bez putnih oko 4500.
2022 08 16