Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Možete li kreirati tisak obrazac na internetu ?

Ako je netko skoro popunjavao....Sve podatke napišem, dođem do kraja primatelja, kad dođem do potvrdi..sve pobriše i tako već 4 puta. Ista situacija je bila prije dva mjeseca cca.. Zvala sam tisak ali više ne rade njihove službe.
2022 01 12
Upravo isprobala,meni radi bez problema Probajte obrisati svu povijest na mobitelu
2022 01 12
Meni je danas bilo sve ok
2022 01 12
I meni je danas bilo sve ok.
2022 01 12
Na kompjuteru sam popunjavala
2022 01 12
i ja sam danas ispunila dva bez problema.
2022 01 12
Ako malo duže držite otvoren taj obrazac za popunjavanje, npr. 15 ili 30min, izbaci vas. To je meni napravio neki dan, ali ima smisla, jer to su ipak nečiji podaci koje treba utipkati pa dok provjerite sve itd. prođe vrijeme, no općenito radi sve normalno.
2022 01 12
Ja sam bez problema ispunila... popunjavate na mobitelu ili laptopu?
2022 01 13
Ja na kompu više ne mogu popunjavati, samo na mobitelu. Tea.. nije mi bio dugo otvoren obrazac.. nekoliko sekundi.. Pitala sam ih.. kažu da je kod njih u redu.
2022 01 24
> Vikili: > Ja na kompu više ne mogu popunjavati, samo na mobitelu. > Tea.. nije mi bio dugo otvoren obrazac.. nekoliko sekundi.. Pitala sam ih.. kažu da je kod njih u redu. Sigurno nije problem u Tisku, jer ja svaki dan obrasce kreiram online.
2022 01 24
Mozete li vi normalno kreirati nalog na tisku? Ja uopce ne mogu izabrati tisak po sifri u prvom koraku.
2022 02 09