Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Ugradnja ekstenzija

Pozdrav cure :") U zadnje vrijeme razmišljam o ugradnji ekstenzija pa me zanima kakva su vaša iskustva ukoliko ste ih imali te koliko otprilike dođe ugradnja. Čula sam da je nekim curama ugradnja samo donijela loše, da im je počela otpadati kosa itd.
2022 01 19
Nisam imala nikada..ali, mislil da su cijene od 2 000 pa na dalje, zavisi kolika duzina i koliko cete stavljat ..netko ko zna napraviti kako treba nece vam otpadati kosa
2022 01 19
Mislim da ce otpadati svakako, ja sam ih imala godinama ( ali napomena- na tankoj kosi) i dugo mi se kosa od njih oporavljala. Ali da su super izgledale, jesu.
2022 01 20
Mislim da to baš i nije "zdravo" jer ipak se lijepi na tvoju kosu i ona trpi povlačenje koje bi inače osjetila dlaku po dlaku (npr pri češljaju) a ovako povučeš sve.. Možda za volumen, ne preduge. To je mrtva kosa, ok ljudska je ali je mrtva, i onda će Vam se brzo i oštetiti, ne znam na kakvu promijenu idete, ali to baš i nije najbolje riješenje za lijep izgled, još nisam vidjela neke koje ne izgledaju mrtvo i suho.
2022 01 20
Hvala vam puno cure na pomoći <3 Mislim da mi je bolje da pazim na kosu i održavam je pa da će s vremenom narasti do određene dužine koju hoću :")
2022 01 22
Pozdrav :) Evo ako ce pomoci Ja sam imala ekstenzije u nadi da cu opraviti kosu.. Skidanjem samim ekstenzija samo sam je unistila jos vise..
2022 02 05