Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nemarnost ili nesta drugo

Pozdrav cure, kakvo je vaše mišljenje o prodaji i slanju. Znaci ja se javim želim kupiti proizvod. Odgovor dobivam u roku sat vremena, podatke za uplatu dobivam u roku odmah. Dogovaram se za kupnju, ne tlačim sa 10000pitanja ( ne tlačim niti sa jednim ako ima opis ispod slike) Vikend je uplacujem u ponedjeljak. Ujutro u ponedjeljak odmah idem uplatiti Šaljem potvrdu o uplati. I nakon toga dobivam odgovor da će biti poslano u toku dana. Nakon 2 dana dobivam poruku dali ipak može tiskom govorim da može. Pošaljem broj tiska i čekam broj za praćenje. Dolazi već kraj radnog tjedna pitam dali je poslano i mogu li dobiti šifru. Odgovora nema. Aktivnost minimalno 3x. Nakon toga šaljem poruku da ne želim više proizvod i da želim novac nazad. I ja ispadnem vještica da tako sta nije doživjela na krpicama. Da se razumijemo svakome može nesta iskrsnuti, ali se zato pošalje poruka, nisam mogla, nisam imala vremena itd.. Kakvo je vaše mišljenje o tome? I dali sam pretjerala?
2022 02 26
Ako sam razumjela, čekali ste na slanje 5 dana (i tko zna koliko bi još)..? Po meni niste pretjerali. Nadam se da ste dobili novac nazad. Ako netko nema vremena za poslati 1 stvar u 5 dana neka se ne bavi krpicama uopće. Sigurno im ne bi bilo tako svejedno da se radi o njihovim novcima...
2022 02 26
Da, danas u zadnjoj poruci piše da je poslala al šifru mi i dalje ne šalje. Navodno da bi mi ona javila kad Da podignem paket jer nisam ostavila broj moba. Mislim čemu služi šifra za praćenje paketa. Po meni je to jednako kao i potvrda o plaćanju. Moja dužnost je uplatiti i poslati potvrdu o plaćanju, a ona nakon što joj novac sjedne na račun poslati paket i šifru za praćenje. Svjesna sam da može nekome nesta iskrsnuti al zato očekujem da se napiše. A ne da odreagira samo kad ja napišem da sam nezadovoljna načinom njenog poslovanja i da želim povrat. Nisam još dobila ni paket ni šifru niti novce. Pretpostavljam i nadam da će doći idući tjedan. Iako je udaljenost gradova 40km.
2022 02 26
Držim fige da dobijete novac ili paket, da se ne radi još o jednoj prevari. Mislim bezobrazno je stvarno. Ima korisnica pozitivne povratne?
2022 02 26
U svakom slučaju situacija je krajnje sumnjiva. Ako paket ne stigne za max pet dan mislim da ni neće.. sretno!
2022 02 26
Ne vjerujem da je prevara, ima 40tak pozitivnih i 1 negativnu iskustvo isto kao moje. Vjerujem da mnogi ne ostavljaju negatine ili neutralne ocjene za ovakve stvari, nego budu sretni da uopće dobiju paket. Al po meni bi to trebalo čisto da se zna ozbiljnost kupca i prodavača. Neću propasti za 140kn, al radije bi ih nekome sada poklonila. Kupila sam majicu koje nije bilo kod nas za kupiti, jer imam donji isti dio. Al eto.. ne čudi me što je prodaja i kupnja stala na krpicama, nikome se neda zezati upravo zbog ovakvih iskustava.
2022 02 26
Ako ste čekali 5 dana bez da vam se javilo zašto se kasni onda ste u pravu. Ja trčim na tisak odmah nakon uplate, sve ostavim..jer cijenim kupca.
2022 02 26
Kako vidim u toj negativnoj koju je dobila kupac je isto čekao 4 dana od uplate do slanje.
2022 02 26
I ja odmah idem isti trenutak nakon uplate slati paket, nekad samo i sa potvrdom o plaćanju ako kupac ima sve pozitivne. Kao što sam rekla sve mogu razumiti, al ignoriranje nikako. Pogotovo Ako brzinom svjetlosti odgovori na podatke za uplatu. Da, ovaj puta će biti da je proizvod od tetke iz Njemačke i da je trebala otići po to i vratit se da mi pošalje. Ma bezveze. 🙄
2022 02 26
Meni se par puta desilo da nisam mogla odgovarat na poruke jer s mobitela ne mogu ući u razgovore...pa kad mi kompjuter nije u blizini ispalo je da ignoriram upite :-(
2022 02 26
> marbil: > Meni se par puta desilo da nisam mogla odgovarat na poruke jer s mobitela ne mogu ući u razgovore...pa kad mi kompjuter nije u blizini ispalo je da ignoriram upite :-( Ma nije stvar toga. Ako je poslala navodno i ako je imala tehničkih problema ili kako god danas se javila tek kad sam rekla da ne želim više proizvod I uporno ne daje šifru. Mogla je slikati potvrdu i reci šta god. Nego priče za malu djecu. Govorim ma samo slikaj potvrdu o slanju i praćenje pošiljke i to je to. Ali ništa. Ako nije poslala proizvod vrati novac i to je to. Ako ne želi ne mora niti to, tako mi je svejedno više.
2022 02 26
Dali ste dali mail adresu?vidim da je tisak …trebali ste na mail dobiti najavu paketa
2022 02 26
Ja isto nevolim kad je nakin uplate tisina, nije mi nikakav problem kad ni netko kaze da ce poslati za par dana ili da se isprica jer nije stigla poslati, ali ovo je ili nepristojno ilu prevara. Jednom sam isto tako trazila novce natrag zbog tisine, dva tjedna sam cekala novce. Strasno je neugodno kad netko ima tvoj novac i ne smatra da je prirodno sto prije poslati robu. Ja ako nemogu poslati taj dan kazem curama da ne zure s uplatom...
2022 02 26
> Sanja8888: > Dali ste dali mail adresu?vidim da je tisak …trebali ste na mail dobiti najavu paketa Ništa me nije tražila. Ja sam se javila curi i pitala dali je slobodan proizvod, odgovorila je da je slobodan. Tražila sam podatke da uplatim Uplatila u ponedjeljak ujutro, poslala uplatnicu. I svoje podatke ime prezime i adresu. I rekla da kad joj novac sjedne na račun da mi pošalje. Nakon toga mi se javlja nakon 2 dana da bi ona radije poslala tiskom da pošaljem broj tiska. Šaljem ja njoj broj tiska I to je to. Dan nakon pitam za broj za praćenje- ignor od nje. Aktivna bila. I danas mi prekipjelo i rekla joj da mi ne treba niti slati, poslala joj br računa da mi vrati novac i da zadrži proizvod. Na to mi se dotična javlja da ovakvo ponašanje nije doživjela godinama prodavajući na krpicama. Da je ona poslala paket koji je vjerojatno i stigao, upisala je svoj broj mobitela i vjerovatno mail i da bi oni nju obavijestili a ona mene , ona meni piše ali i dalje mi ne daje potvrdu o slanju. Al cijela stvar je bila da mi pošalje sliku ili broj za praćenje. I opet spominjem nije meni da ću propasti zbog toga , niti mi je bilo potrebno. Niti želim dizati neku hajku oko glupe majice, al takve osobe nebi trebale prodavati. Vjerujem da je ovakvih iskustava puno više nego što se o tome piše i da mnogi odustanu od kupnje na krpicama upravo iz tih razloga, jer takva iskustva nažalost stavljaju sve u isti koš i trpe oni koji zbilja rade kako treba.
2022 02 27
> Nitospitos: > Ja isto nevolim kad je nakin uplate tisina, nije mi nikakav problem kad ni netko kaze da ce poslati za par dana ili da se isprica jer nije stigla poslati, ali ovo je ili nepristojno ilu prevara. Jednom sam isto tako trazila novce natrag zbog tisine, dva tjedna sam cekala novce. Strasno je neugodno kad netko ima tvoj novac i ne smatra da je prirodno sto prije poslati robu. Ja ako nemogu poslati taj dan kazem curama da ne zure s uplatom... U ovom slučaju bi radije volila da je prevara nego da netko tako uzima zdravo za gotovo, jer sta meni pada na pamet njoj sa 45 pozitivnih bezprekornih i zadovoljnih suradnji nju pitati da mi pošalje potvrdu-kod bilo šta da znam dali je poslala i kada da preuzmem paket, jer eto nemam pametnijeg posla nego ići na tisak stano pitati dali imaju kakav paket na moje ime.
2022 02 27
1 2