Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Negativne BEZ suradnje!!

Pozdrav Mozemo li stat na kraj luđacima koji se javljaju i imaju 0 recenzija??? I ostavljaju nama, negativne a do suradnje/kupnje/slanja nije ni doslo?? Da li se moze ikako organizirati neki mail za admine da se ti profili deaktiviraju blokiraju i nama izbrisu neg.povratne?
2022 03 05
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a3727b86c1e2a90947628fe8c815cb32.jpg)
2022 03 05
Slažem se sa vama. Admine zamoliti da brišu takve profile.
2022 03 05
Nova razina debilizma na MK!
2022 03 05
Korisnik je od vas htio nešto kupiti pa ste odbili ili? Što se tu zbilo ustvari? 😅
2022 03 05
Hvala na podrsci 😃> Vikili: > Slažem se sa vama. Admine zamoliti da brišu takve profile.
2022 03 05
Da rekla sam da ne zelim vise suradivati s osobama koje nemaju niti jednu recenziju Sto je moje legitimno pravo > EleonoraK.: > Korisnik je od vas htio nešto kupiti pa ste odbili ili? Što se tu zbilo ustvari? 😅
2022 03 05
Mislim negativna ocijena koju vam je dao je apsolutno nepotreba i vjerujem da će ju admin izbrisati, ali ne razumijem (iako je to vaše pravo) zašto ne biste prodali nekome bez ocijena. Osoba uplati i to je to, nema tu nikakvog rizika za vas. Mislim svi smo nekako počeli skupljati pozitivne.. i to kupovinom prvo jer se treba steći povjerenje. Eto to je moje mišljenje. Nepotrebna eskalacija.
2022 03 05
Iz svojih negativnih iskustava to ne zelim vise > EleonoraK.: > Mislim negativna ocijena koju vam je dao je apsolutno nepotreba i vjerujem da će ju admin izbrisati, ali ne razumijem (iako je to vaše pravo) zašto ne biste prodali nekome bez ocijena. Osoba uplati i to je to, nema tu nikakvog rizika za vas. Mislim svi smo nekako počeli skupljati pozitivne.. i to kupovinom prvo jer se treba steći povjerenje. Eto to je moje mišljenje. Nepotrebna eskalacija.
2022 03 05
> ivanaduda: > Pozdrav > Mozemo li stat na kraj luđacima koji se javljaju i imaju 0 recenzija??? I ostavljaju nama, negativne a do suradnje/kupnje/slanja nije ni doslo?? > Da li se moze ikako organizirati neki mail za admine da se ti profili deaktiviraju blokiraju i nama izbrisu neg.povratne? Zar niste i vi, jednom, bili “luđak” bez ijedne povratne kad ste tek napravili profil na krpicama? To što ne surađujete s osobama s 0 povratnih jest Vaše legitmno pravo, ali onda imate opciju reći da držite rezervaciju dan, sat, kako želite, i tek onda ako Vas netko takav zezne (a ne mora značiti da hoće) tražite ovakve radikalne mjere od Administratora. Ovo stvarno nema smisla jer bi Vi curama koje tek otvore stranicu u želji da nešto prodaju isključili profil. Uz dužno poštovanje, i ja bih Vam ostavila negativnu, em zbog diskriminacije, em zbog nazivanja svih nas luđacima jer smo svi morali od negdje početi.
2022 03 05
Negativna je bila neopravdana, ja mislim da korisnica ima pravo sama odabrati zeli li s nekim suradivati ili ne. Svi smo morali negdje poceti, ali ipak je necije pravo odbiti suradnju ako misli da nece biti dobra iz nekog razloga. Nitko tu nije trgovina, prodajemo vlastite nosene stvari, korisnica gore za bas simbolicne cijene i isto kao sto je ok nemati povjerenja prema novim prodavacima, ok ga je ne imati i prema kupcima. Npr. nezgodno je kad nekom date podatke, a on se vise ne javi. Iako nema posljedica, nije ugodna situacija. To moze napraviti netko s puno ili malo korisnih, no ako prodavacica procjenjuje korisnike s 0 ocijena kao rizicne, to je njeno pravo. Ja bi osobno suradivala sa svima, i opekla sam se i na nove profile i na one s povratnima. No, ovo je ipak hobi koji podrazumijeva neki rizik. Nisu svi korisnici ovdje dobro odgojeni i kulturni ljudi.
2022 03 05
Luđaci se vjerovatno odnosi na to da se korisnik javio i kad je suradnja odbijena ostavio negativnu povratno ocijenu, sto je protivno pravilima, a i van toga, pokazuje probleme s karakterom.
2022 03 05
Dobro bez pretjerivanja Rekla sam da ne zelim suradivati i lik meni zaljepi negativnu?? To je ok?? Jel to reakcija normalne osobe. Slobodno suradujete s kim ocete, dapace javite se njemu! Pa vidite 😂 Budite mu prva povratna. > Ivona909: > > ivanaduda: > > Pozdrav > > Mozemo li stat na kraj luđacima koji se javljaju i imaju 0 recenzija??? I ostavljaju nama, negativne a do suradnje/kupnje/slanja nije ni doslo?? > > Da li se moze ikako organizirati neki mail za admine da se ti profili deaktiviraju blokiraju i nama izbrisu neg.povratne? > Zar niste i vi, jednom, bili “luđak” bez ijedne povratne kad ste tek napravili profil na krpicama? > To što ne surađujete s osobama s 0 povratnih jest Vaše legitmno pravo, ali onda imate opciju reći da držite rezervaciju dan, sat, kako želite, i tek onda ako Vas netko takav zezne (a ne mora značiti da hoće) tražite ovakve radikalne mjere od Administratora. > Ovo stvarno nema smisla jer bi Vi curama koje tek otvore stranicu u želji da nešto prodaju isključili profil. > Uz dužno poštovanje, i ja bih Vam ostavila negativnu, em zbog diskriminacije, em zbog nazivanja svih nas luđacima jer smo svi morali od negdje početi.
2022 03 05
Hvala na razumijevanju Sve ste rekli sto i sama mislim ❤️ Negativna je izbrisana Hvala > NoirRouge: > Negativna je bila neopravdana, ja mislim da korisnica ima pravo sama odabrati zeli li s nekim suradivati ili ne. Svi smo morali negdje poceti, ali ipak je necije pravo odbiti suradnju ako misli da nece biti dobra iz nekog razloga. Nitko tu nije trgovina, prodajemo vlastite nosene stvari, korisnica gore za bas simbolicne cijene i isto kao sto je ok nemati povjerenja prema novim prodavacima, ok ga je ne imati i prema kupcima. > Npr. nezgodno je kad nekom date podatke, a on se vise ne javi. Iako nema posljedica, nije ugodna situacija. To moze napraviti netko s puno ili malo korisnih, no ako prodavacica procjenjuje korisnike s 0 ocijena kao rizicne, to je njeno pravo. > Ja bi osobno suradivala sa svima, i opekla sam se i na nove profile i na one s povratnima. No, ovo je ipak hobi koji podrazumijeva neki rizik. Nisu svi korisnici ovdje dobro odgojeni i kulturni ljudi.
2022 03 05
Njemj necu ostaviti negativnu ali realno netko ce sigurno imati negativno iskustvo s tom osobom
2022 03 05
1 2 3