Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Tisak - jel netko slao ili čeka tuniku i narukvicu?

Dakle moralo se i meni jednom to desiti... Slala sam jučer curi ogrlicu u Sisak i dobila je nekakvu tuniku i narukvicu, znači krivu kuvertu! Nakon 652 poziva uspjela sam ih dobiti i napraviti reklamaciju ali se još nitko nije javio pa vas molim, ako je netko slao (najvjerojatnije jučer ) ili treba dobiti tuniku i narukvicu, neka mi se javi [:place]
2013 10 10
A kakva je tunika ? [:sokiran]
2013 10 10
Ne znam još, slikat će mi cura a nisam ju stigla pitati detalje. Rekla je da je narukvica plastična.
2013 10 10
tunika je bijela kratkih rukava na tocke sarene,i plasticna zuta narukvica i nausnice uz to..evo opis dok ne slikam
2013 10 10
A nije to onda moje ja isto cekam jednu tuniku ali sivu i bijelu na dugi rukav
2013 10 10
Ne, ovo je trebalo ići za Beli Manastir, cura je našla drugu šifru na kuverti.
2013 10 10
Ja sam slala Benetton kaput, a ženska je dobila kremu na bazi naranče. [:ljut]
2013 10 10
o bože
2013 10 10
Evo dobila sam sliku [slika:21e37130-952e-4f3b-bb75-ca7d5516b093]
2013 10 10
hubbabubba, užas! Jesi uspjela naći kaput? Kako stvore ljudima neugodnosti zbog svojih glupih procedura, podaci i šifra kioska bi se morali pisati na pakete a ne one papiriće. [:frustriran]
2013 10 10
Nisam, prvo sam bila u šoku kada mi je cura javila, jer je mislila da sam ju prevarila. [:ljut] Naravno žena koja je dobila kaput a ne kremu se nije javila, ali vratit će mi novac za koji sam osigurala (trebala sam više napisat), pa joj vratim novce. Kad sam stavila bila oglas, ženske su se doslovne bile potukle za njega (stavila sam ga 100kn, samo da ode), a on ne dođe do nove vlasnice. [:place]
2013 10 10
Ajme Sanja moja draga eto dogodilo se i meni ta tunika je za moju curku jučer sam joj poslala kad eto odu paketi svojim živčanim putem kakve su i žene koje rade na Tisku..sve mi je točno napisano šta se tiče podataka ali greška je njihova..nadam se da će svatko nakraju dobiti svoje stvari baš me rastužilo sad ovo [:ljut] [:place] [:place] [:place]
2013 10 10
mora da je došlo do zamjene paketa na radnome mjestu odakle je slano,nisu cure krive..događa se ponekad i takav bed,sad se samo trebate sve izdogovarati da prebacite jedna drugoj što je očekivano,nije smak svijeta,doči če sve na svoje mijesto...malo gnjavaže i sve ok [:smijesi]
2013 10 10
Sve je super, dok se jedna i druga jave, a ne da druga strana šuti. [:znoji]
2013 10 10
nadam se d ac se sve brzo rijesiti. treba imat te zivce...
2013 10 10
1 2