Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ONLYMAMA-sve i svašta

ja se uopce ne zamaram sa tim zdravstvenim odgojem.pretjerali su.crkva se po meni miša u svašta.meni krivo što ga nije bilo kad sam išla u školu.ne vidim ništa loše u tome da im neke stvari lipo stručno objasne profesori ili osobe predviđene za to. a ne da doma u google upisuju nešto što ih zanima pa da im izbaci ko zna što :)
2013 01 19
zadarmamica- potpisujem! [:zaljubljen] crkva se miješa stvarno tamo gdje im nije mjesto...najbolja mi je nedavna izjava da nije demokratski da se nametne cijeloj zemlji zdravstveni odgoj...a mislim si demokratski je nametnuti vjeronauk cijeloj hrvatskoj..Pa ima pun kufer djece koja su druge vjere, i nemaju izbora pored vjeronauka...kao u osnovnim školama je vjeronauk izborni predmet -kojeg moraš izabrati, jer nema ništa drugo...ili to, ili sjediš na hodniku ili pitaj boga gdje 45min... Da se razumijemo, ja jesam vjernik i tako sam odgajana, ali ovo mi nema veze s pameću... Umjesto da se crkva brine o siromašnima, oni rade gluposti...bedastoće....
2013 01 19
Slažem se u potpunosti s objema... i ja sam katolkinja i odgajana sam tako, ali sam isto odgajana i da mislim svojom glavom; a izjave crkve posljednjih dana nemaju baš veze s pameću... Lijepo im treba predložiti referendum: pa neka se svi izjasne da li treba ili ne treba uvesti zdravstveni odgoj u škole.. Ja mislim ne samo da treba, nego je krajnje vrijeme da se djeca obrazuju i po tom pitanju.. [:poljubac]
2013 01 19
[:sokiran] Oglas s naslovnice, ima 30-ak lajkova: haljina, piše da je nošena 2 puta, a na fotki visi etiketa s haljine.. Hm.. [:hihot]
2013 01 20
hahaha [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] odlično [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] ja sam naletila na: super očuvano, ne nošeno [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 01 21
[:hihot] [:hihot] ima i: novo s etiketom, jako dobro očuvano [:smije] [:smije]
2013 01 21
A ima još nešto, često se pojavljuje, na što odvalim: prodajem ŽENSKU suknju... Uvijek priupitam MM želi li da mu kupim ako u ponudi kod nekoga nađem MUŠKU suknju [:hihot]
2013 01 22
Pa krepat ću [:smije] [:smije] U profilu jedne curke piše: u mom stanu se ne puši i nemam kućne ljubimce tako da možete biti sigurni da je moja odjeća očuvana i bez oštećenja [:smije] [:smije] Pa, jte, nije ni da moji gosti pušači to rade u spavaćoj sobi i to u garderobnom ormaru.... a Mrvici isto nedam da nosi moju odjeću, a cipele su joj ionako prevelike [:hihot]
2013 01 22
hhahahah ovo mi je predobro...u mom stanu se ne puši i nemam kućne ljubimce tako da možete biti sigurni da je moja odjeća očuvana i bez oštećenja [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 01 22
joj i ja sam to vidjela, krepala sam od smijeha [:hihot] [:hihot] [:hihot] ja sam uvjerena da tvoja Mrvica nosi cipele kad ti ne vidiš, i vjerojatno zapali koju u ormaru kad tebe nema doma [:hihot] [:hihot] [:hihot] Bože, i kako da sad shvatiš te cure ozbiljno [:smije] [:smije]
2013 01 22
da vam se pohvalim :) danas mi je 2. godišnjica braka [:kesi]
2013 01 22
ooo, pa čestitam [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 01 22
Joj, super, pa čestitam Zadarmamica! sve najbolje! [:poljubac] Antonija- pa da, moram Mrvi očitati bukvicu. mislim, zbog nje više nitko neće htjeti surađivati sa mnom [:tuzan] Jer, jelte, ko ima kućne ljubimce- odjeća mu je sva iznosana i bljakava [:smije]
2013 01 23
mmm123, evo jedan vic za tebe, kad već nikako da se oglasiš: Ulazi plavuša u ljekarnu i pita imaju li test za trudnoću. Kaže joj farmaceut da imaju više različitih. Na to će plavuša: dajte mi jedan u kojem nisu teška pitanja! [:smije]
2013 01 23
Roby, ma tvoja Mrva je strašna [:hihot] [:hihot] Moraš joj bukvicu očitati, jer ne može to tako [:hihot] [:hihot] Super su mi ti kriteriji, kao, ako imaš životinje, automatski ti je odjeća katastrofa..a nitko zapravo ne bi rekao da su životinje ponekad puno čišće od nas ljudi..pogotovo mica mace [:zaljubljen]
2013 01 24
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 70