Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kako izmjeriti remen!?

JUpiiii, da bi kupio remen treba ti neka mjera, veličina remena u cm, ili barem neko slovce S ili M. Ili nema slovca, ili piše 110 cm (a ne znaš što je mjereno), ili je izmjerena duljina kožnog dijela plus duljina kopče. Najbolje je uslikati veličinu na unutarnjem dijelu remena. Ali- ona se zna izlizati i često se ne vidi. Pa stoga tko želi ispravno mjeriti: Mjeri se od metalnog klina do rupice koja se koristi (često je to npr. srednja od 5) (tako da se mogu malo debljati i malo pomršati). JUpiiiii....znači to je ta mjera koja piše na unutarnjem dijelu remena, pogotovo na kvalitetnijim kožnim remenima. o:)
2022 05 18
Stavit ću si ovu temu u praćene jer nikad nisam mjerila niti uspoređivala s brojem napisanim na remenu a olakšala si nam. Hvala :")
2022 05 20
> KreativnoSelo: > Stavit ću si ovu temu u praćene jer nikad nisam mjerila niti uspoređivala s brojem napisanim na remenu a olakšala si nam. Hvala :") Meni to otkrila jedna gđa koja se bavi remenima i torbama jer me pitala koju veličinu remena trebam..ja ostala zbunjena, .ali vidim da žene nemaju tu info, pa sam obišla pola grada da kupim 4 mala, tanka, kožna remenčića, reko idem obavijestit pučanstvo, da nam stranica bude ljepša :")
2022 05 20