Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kupljeni artikl ne odgovara kupcu

glupost mi je to da se blokira netko s jednim negativnim.ima ludih ljudi koji dijele negativne šakom i kapom.trebalo bi njih blokirati...
2013 10 11
Nabasao na frika hahahaha. Zrinkic, to cu i ja odsad pocet radit, nije smjesno :))
2013 10 11
@paževi, u potpunosti se slažem, mislim da se treba gledati sve ukupno komentare, a ne taj jedan neg/neutralan, vidjela sam dosta cura koje imaju jedan neg, a sve ostalo pozitivno i kad sam im poslala upit, cure su stvarno bile ok tako da taj neg ne mora značit da je cura automatski varalica, sve ovisi.... kako moja baka kaže (to vam je mudra slavonska izreka): u Božjoj bašći svakakve stoke ima [:hihot] [:zaljubljen]
2013 10 11
Primjetila sam da ima cura koje rade samo primopredaje. To je najsigurnija stvar.
2013 10 11
mirjana283 baka ti je mudra žena [:smijesi]
2013 10 11
Definitivno, ali nazalost nije bas ni moguce za sve :/
2013 10 11
o da..... ima nas svakakvih i meni se desilo curi sam poslala potpuno nove traperice a ona meni stari sako, izderane postave sav na rupice dal od moljaca il cega vec neznam uglavnom kad sam joj rekla da to nije uredu sto mi je poslala unisten sako a prezentirala ga je kao nov jos je onda ona mene napala da traperice nemaju patent i da nisu dobre ...ma bilo je tu jos toga evo vec mjesec dana cekam jednu ovdje da mi uplati sandale i neznam sta da radim cura je bila divna do samog kraja sad je nema ni za zivu silu ,ja jos uvijek cekam [:tuzan] ....treba bit na oprezu al kad nekad nemozes predvidjet sto ce bit
2013 10 11
Onda napišeš u onoj rubrici o meni da nema povrata novca i robe. Vidim da su mnoge cure to napisale, dio njih poučene vjerojatno lošim iskustvom.
2013 10 11
istina Lejda nikad ne možes predvidjet [:vrti] neki dan sam kupila jaknu od korisnice koja je stvarno bila ljubazna. u tagovima piše kao novo, i došla meni jakna, potrgana, uzas, predlozila sam joj da vratim jaknu ., na što mi je rekla da si ja to zakrpam [:sokiran] [:vrti] i naravno ostavila sam joj negativnu, i ona je meni ostavila, a nije imala razloga, sve sam joj uplatila kako je i pisala cifra uz jaknu. što reći [:tuzan]
2013 10 11
Ja sam imala situacije kad mi kupljeni artikl nije odgovarao ali je bio u besprijekornom stanju i prodala sam dalje.Iskreno, bilo mi je krivo što sam dala novce za nešto što mi se ipak ne sviđa ali ne bi mi na pamet palo to vraćati osobi od koje sam to kupila i tvrditi da ima grešku.Ponekad ne uspiješ prodat dalje...ali to je rizik kupnje preko interneta kojeg bi svi mi koji trgujemo preko krpica trebali biti svijesni.
2013 10 11
Isto tako sam kupila haljinu koja je dosta bila nošena i s mucicama i imala je rupu i rekla sam to curi a ona je nudila ako hoću da će mi zamjeniti za nešto drugo iz svog ormara.Ja sam samo htjelasve što prije zaboraviti i nisam od nje više ništa htjela,samo je sada zaobilazim u širokom luku. Istina je da se tu uglavnom prodaju rabljene stvari (makar ima i novih s etiketom) ali zaprljano, flekavo i s rupama stvarno ne bi trebalo stavljati.
2013 10 11
I ja sam kupila predivnu jaknicu u savršenom stanju,ali na žalost meni ne stoji baš tako savršeno [:place] ,ali cura koja mi je poslala je stvarno bila ljubazna i uslužna da je zaslužila ogromnu pozitivnu. I slažem se sa ovom izjavom da frustrirane cure koje dijele negativne iz hira treba blokirati. Zaprljano-NE,flekavo-NE,a rupe i mucice naglasiti pa kome ne smeta... [:smijesi]
2013 10 11
uh, uh... ali, mislim da uvijek postoji rizik hoće li nam odgovarati roba ili ne. meni uvijek sve ovisi o modelu... nikad ne mogu znat dal' mi je nešto dobro dok ne probam možda sam ja specifičan slučaj?!
2013 10 11
ma da sve to stoji ,desi se i u trgovini kad kupis dođes doma i vise ti to nije to ....x puta mi se to desilo zato imamo krpice pa šalji dalje hihihi.... [:kesi] , nego jednostavno treba bit covjek i sve se da dogovorit , ne bit bezobrazan i bahat, lijepa riječ otvara sva vrata . mrzim kad me neko zavlaci il me radi ludom [:ljut] ali ima ovdje ili ima vas ovdje prekrasnih i ja bez beda i spustim cijenu i posaljem pokloncic a robu prodajem onakvu kakvu bi i sama nosila cistu i ocuvanu , nikad nisam pustila negativan i nadam se da se to nece nikad desit [:smijesi]
2013 10 11
Meni je najjace bilo kad mi se javila cura s 0 povratnih, da hoce uzeti majicu, pa me gnjavila jedno 5 dana s detaljima, na kraju kad je sve zivo saznala, kaze "ti to meni posalji, pa ti ja uplatim kad dodje". Reko' to tako ne ide, uplata, pa onda saljem.. Kaze " e nista onda, ja tebi ne vjerujem.." Ja s 50 povratnih, ona 0 i ona meni ne vjeruje.. Jel' ovdje neke cure misle da smo mi vesla sisale..
2013 10 11