Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Paket završio na paketomatu iako nisam tražila, ne mogu ga podići

Dobar dan, zanima me jel se nekome od vas nešto ovako desilo. Često naručujem preko About you, tako i za ovaj paket. Odabrala sam plaćanje pouzećem i dostavu na kućnu adresu, HR pošta radi dostavu. Danas sam dobila na viberu poruku od HR pošte da je paket na paketomatu, bilo mi čudno, no zaputila sam se što mi je bilo prvi put. Kada sam htjela podići ne primaju gotovinu, samo karticu, a ja svojom karticom nikad ne plaćam. HR pošta mi se ne javlja na viberu niti kad sam ih zvala. Zvala sam također svoj poštanski ured, ne javljaju se. Pisala na mail od About you, kažu da će mi se u najkraćem roku javiti. Upisala sam svoj kod na paket tracking, tamo piše da je primatelj promijenio adresu dostave što je nemoguće, nisam ništa mijenjala niti tražila. Ono što je zanimljivo još da je danas još jedan paket stigao od Zalanda na kućnu adresu, HR pošta mi je radila dostavu. Zašto onda nisu oba dva poslali, zašto je zavšio na paketomatu iako nisam tražila?
2022 08 18
isto sam naručivala s about you i zvoni mi da je negdje u sitnom slogu pisalo da dostavlja hrvatska pošta i ako ne budete na adresi u vrijeme dostave, da će paket ostaviti u lokalnom poštanskom uredu (zato promijenjena adresa dostave). vjerojatno se dogodila uobičejna situacija gdje paket nisu ni pokušali dostaviti i odmah ga ostavili u pošti. često zavisi o tome tko radi taj dan i dal mu se radi, pretpostavljam...
2022 08 18
Kod mene drugi problem- želim paket preusmjeriti u paketomat, ali na linku kojeg su poslali mi to ne dozvoljava, već samo preusmjeriti u poštanski ured.. Zvala službu, pa vele ne mogu oni preusmjeriti, već samo ja, isključivo preko linka kojeg su poslali, a koji, eto ne funkcionira 🤷‍♀️ Sad opet moram do poštanskog (a nije mi baš ni blizu i gužve su prevelike.. )
2022 08 19
Tak su mi rekli dok sam došla na benzinsku zbog tog paketomata, dok im se neda dostavljati onda ostave na paketomatu. Uspjela sam dobit HR express i objasnila sam im da nisam preusmjeravala i da ga ne mogu podići jer ne plaćam karticom. Rekli su mi da će oni izvaditi paket te će mi danas kasnije ili sutra doći. Da su mi ostavili u poštanskom uredu nikom ništ, tamo mogu podići, al ostavljat samo tako na paketomatu, a da ne možeš platiti gotovinom, bezveze. Jučer ujutro sam bila na poslu, al moji su bili doma. Još je jučer HR pošta dostavila paket od Zalanda, a nisu mogli od About you, zanimljivo. Al nema veze, šta je, tu je, rješit će se. 😆😁
2022 08 19
Ispravili su grešku, paket je stigao kod mene.
2022 08 19
> candycandy: > Kod mene drugi problem- želim paket preusmjeriti u paketomat, ali na linku kojeg su poslali mi to ne dozvoljava, već samo preusmjeriti u poštanski ured.. Zvala službu, pa vele ne mogu oni preusmjeriti, već samo ja, isključivo preko linka kojeg su poslali, a koji, eto ne funkcionira 🤷‍♀️ > Sad opet moram do poštanskog (a nije mi baš ni blizu i gužve su prevelike.. ) Vjerojatno je prevelik paket.
2022 08 19
Neki njihovi dostavljači čak i ugase opciju odgode primanja paketa jer im se može i onda smaraju primatelje da dostave pakete kad i gdje je njima lakše, a ne krajnjim korisnicima. Čudi me da tvrtka poput ABOUT YOU još uvijek surađuje s tako neodgovornom dostavnom službom.
2022 08 20
Nažalost posta to često radi. Zadnja situacija - platim dostavu na kućnu adresu na moru, oni mi ostave paket u DRUGOM GRADU u poštanskom uredu. Morala sam čekati još par dana da mi ga dostave i u zadnji čas ga primila jer smo se pripremali za put Nazad. U Zagrebu isto tako, živim u podsljemenskoj zoni, oni mi ostave paket u pošti na glavnom ili na Kaptolu. Ne znam sto da Vam kažem, u mom slučaju ga ni ne pokušavaju dostaviti.
2022 08 20