Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Zalando - povrat robe

Prvi put vraćam. Kako da naručim prikup od strane pošte na kućnoj adresi i koje točno treba nalijepiti na amvalažu? Onaj dio na kojem piše zalandova adresa ili onaj na kojem je SAMO kod? Jer i na stranici sa Zalandovom adresom je kod - drugačiji od ovog drugog.
2022 08 20
Oprostite obrisqla sam ,uzmete taj papir što ste dobili sq artiklom tu naljepnicu samo zalijepite preko koda na kutiji kod na kod ,i imate na aplikaciji sve o povratu idete na pomoć dolje na kraju,treba prekriti naljepnicu gdje piše dostava
2022 08 20
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5a6f34fa5b7ce1105dad5fea7cfb9c79.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/89b8b7c276d493bdc570c8992100063f.jpg)
2022 08 20
Pročitala sam i ja upute, ali pogledaj sliku. Sve su to naljepnice. U više dijelova. Na jednom su adresa zakanda i broj pošiljke pošte, na drugom uputstva, na trećem još jedan kod. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/3dc0b6ba1a32681617c7a1b294fbcd23.jpg)
2022 08 21
Ovo što je na slici u gornjem desnom uglu lijepim ili ne?
2022 08 21
> Virtue: > Ovo što je na slici u gornjem desnom uglu lijepim ili ne? Lijepite samo ovu lijevu stranu.
2022 08 21
Da samo lijevu preko onogog natpisa na kutiji gdje piše gdje se dostavlja (vama)
2022 08 21
Hvala!
2022 08 21
Samo da napišem da je još lakše vratiti preko paketomata. Zalijepite ovo što su mi cure gore napisale, skenirate na paketomatu i ubacite i gotovo. Nikakva čekanja u pošti, nikakvo plaćanje.
2022 08 26
> Virtue: > Samo da napišem da je još lakše vratiti preko paketomata. Zalijepite ovo što su mi cure gore napisale, skenirate na paketomatu i ubacite i gotovo. Nikakva čekanja u pošti, nikakvo plaćanje. Super,nadam se da će u sva mjesta staviti paketomate👍
2022 08 26
Pozdrav, imam pitanje. Mislite li da ce mi uvaziti povrat, vracam jaketu, samo isprobana, imam i vrecicu i naljepnicu, ali sam odrezala onaj konopcic s etiketom sto stave na ovratnik i ne mogu to naci nigdje.
2023 02 17
Pozdrav, meni se dogodila ista stvar, takoder trebam vratiti jaknu samo isprobanu, ja cak i nemam vrecicu, i odrezala sam taj konopcic kojeg ne mogu pronaci😭 zanima me jeste li ju pokusali vratiti jer takoder sam se obratila zalandu i rekli su da im je kod povrata bitno da artikl bude nenosen i sa originalnom etiketom te ukoliko nemam etiketu, povrat nije moguce izvrsiti😪> HanjaNovak: > Pozdrav, imam pitanje. > Mislite li da ce mi uvaziti povrat, vracam jaketu, samo isprobana, imam i vrecicu i naljepnicu, ali sam odrezala onaj konopcic s etiketom sto stave na ovratnik i ne mogu to naci nigdje.
2023 10 21
> anakanjer: > Pozdrav, meni se dogodila ista stvar, takoder trebam vratiti jaknu samo isprobanu, ja cak i nemam vrecicu, i odrezala sam taj konopcic kojeg ne mogu pronaci😭 zanima me jeste li ju pokusali vratiti jer takoder sam se obratila zalandu i rekli su da im je kod povrata bitno da artikl bude nenosen i sa originalnom etiketom te ukoliko nemam etiketu, povrat nije moguce izvrsiti😪> HanjaNovak: > > Pozdrav, imam pitanje. > > Mislite li da ce mi uvaziti povrat, vracam jaketu, samo isprobana, imam i vrecicu i naljepnicu, ali sam odrezala onaj konopcic s etiketom sto stave na ovratnik i ne mogu to naci nigdje. Sve ovisi o razlogu. Ukoliko povrat vršite zbog neodgovarajuće veličine i slično, na artiklu mora biti etiketa. U mom slučaju, Zalando mi je poslao oštećenu robu za koju na prvu nisam primijetila da je oštećena te sam skinula etiketu. Kad sam shvatila da se radi o oštećenju, odmah sam reklamirala proizvod pa su mi poslali 10€ uz napomenu da, ukoliko želim potpuni povrat novca, trebam vratiti artikl. Zvala sam ih i pitala za etiketu, također sam im pisala mail, na što su mi odgovorili da s obzirom na razlog povrata (reklamacija - oštećenje, znakovi prethodnog nošenja) mogu vratiti proizvod bez etikete, iako je poželjno da je etiketa na njemu. Savjetovali su me da etiketu priložim sa strane, što sam naravno zaboravila.. No, dobila sam obavijest da je za sada sve u redu s povratom, tako da se nadam da će uspjeti. Valjda sam nekome pomogla 🙂
2023 12 07