Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

NE PRIHVAĆANJE NOVOG ARTIKLA

Pozdrav Nije mi prvi puta da stavljam artikl na prodaju. Ne pokazuje nikakvu grešku kad ga stavim Sve je ispravno popunjeno ali ne reagira Kada ga pokušavam staviti na kraju. Već dosta dugo. Molim pomoć ako netko može pomoći zašto je to. Jel stranica krpica šteka? Ne razumijem stvarno Hvala
2022 09 23
> mrkica: > Pozdrav > Nije mi prvi puta da stavljam artikl na prodaju. > Ne pokazuje nikakvu grešku kad ga stavim > Sve je ispravno popunjeno ali ne reagira > Kada ga pokušavam staviti na kraju. > Već dosta dugo. > Molim pomoć ako netko može pomoći zašto je to. > Jel stranica krpica šteka? > Ne razumijem stvarno > Hvala Meni jučer na jedvite jade prihvati. Sad otvorim i nema ga. Probam ponovo i prođe. :o :o
2022 09 24
Možda je predug naslov ili nema materijala/tagova?
2022 09 24
isti problem i kod mene
2022 09 26
> mrkica: > Pozdrav > Nije mi prvi puta da stavljam artikl na prodaju. > Ne pokazuje nikakvu grešku kad ga stavim > Sve je ispravno popunjeno ali ne reagira > Kada ga pokušavam staviti na kraju. > Već dosta dugo. > Molim pomoć ako netko može pomoći zašto je to. > Jel stranica krpica šteka? > Ne razumijem stvarno > Hvala I kod mene i tako tjednima
2022 10 04
I kod mene isto. Moze li netko od admina odgovoriti? Svi oglasi s Tupperware posudem su mi obrisani, dok vidim da druge clanice uredno prodaju po stranici…
2022 10 17
Meni su stari oglasi ostali, a nova dva su mi obrisana već drugi puta, a ne razumijem zbog čega.
2022 10 19
I meni isto, već tjedan dana pokušavam staviti artikli i stranica se zamrzne, ali mi ne objavi oglas.
2022 11 18
Opet ne radi upload fotki? Pa cccc
2022 11 27