> Enna1234:
> Jutro, želim obavjestit samo da sam naišla na prevaru putem on-line prodaje. Poslat ću vam u prilogu mail koji sam ja dobila kao za daljne transakcije. Nisam dala nikakve podatke osim Iban i maila.
> Radi se o mojim krpicama uslugama, te "kupac" mi je poslao potvrdu preko neke CITI Internationala banke da su sredstva na čekanju kao da ja moram prvo poslat paket pa kliknem na link da potvrdim da sam poslala (Shiping Servic) pa kao meni sjedaju sredstva.
> Nadam se da ćete obavjestit sve banke, jer ovo nije prvi slučaj na mojim krpicama da se pojavljuju. A neki i nasjednu. U drugom mailu ću vam prosljedit sve mailove što sam dobila.
> Znači CITI BANK!!!!! I OPĆENITO NEMOJTE IZ DRUGIH DRŽAVA NIKOG UVAŽAVAT JER STVARNO MI NEMA SMISLA DA ĆE NETKO IZ DANSKE KUPUT HALJINU ZA 200 KUNA . A ONI SAMO ČEKAJU NOVE NAIVNE DA NASJEDNU.
> ! Ako nekog zanima imam i mailove pa mogu prosljedit....
To mi vec sve znamo unazad par godina
Svakodnevno se javljaju ti sto traze cijene u eurima i da im se javi na mail
Pa daju podatke od banke ,i cekaju uplatu
Naravno ta uplata nikad nece doci
Jer cilj takvih je da im posaljete stvari
A bilo je i onih koji su slali
Netko shvati odmah o cemu se radi,netko kasnije
Vecinom novi profili se ponadaju kako imaju super kupca,a ono prevara
I ne javljaju se samo vama,nego svima
Na svim stranicama za prodaju
> Enna1234:
> Jutro, želim obavjestit samo da sam naišla na prevaru putem on-line prodaje. Poslat ću vam u prilogu mail koji sam ja dobila kao za daljne transakcije. Nisam dala nikakve podatke osim Iban i maila.
> Radi se o mojim krpicama uslugama, te "kupac" mi je poslao potvrdu preko neke CITI Internationala banke da su sredstva na čekanju kao da ja moram prvo poslat paket pa kliknem na link da potvrdim da sam poslala (Shiping Servic) pa kao meni sjedaju sredstva.
> Nadam se da ćete obavjestit sve banke, jer ovo nije prvi slučaj na mojim krpicama da se pojavljuju. A neki i nasjednu. U drugom mailu ću vam prosljedit sve mailove što sam dobila.
> Znači CITI BANK!!!!! I OPĆENITO NEMOJTE IZ DRUGIH DRŽAVA NIKOG UVAŽAVAT JER STVARNO MI NEMA SMISLA DA ĆE NETKO IZ DANSKE KUPUT HALJINU ZA 200 KUNA . A ONI SAMO ČEKAJU NOVE NAIVNE DA NASJEDNU.
> ! Ako nekog zanima imam i mailove pa mogu prosljedit....
To mi vec sve znamo unazad par godina
Svakodnevno se javljaju ti sto traze cijene u eurima i da im se javi na mail
Pa daju podatke od banke ,i cekaju uplatu
Naravno ta uplata nikad nece doci
Jer cilj takvih je da im posaljete stvari
A bilo je i onih koji su slali
Netko shvati odmah o cemu se radi,netko kasnije
Vecinom novi profili se ponadaju kako imaju super kupca,a ono prevara
I ne javljaju se samo vama,nego svima
Na svim stranicama za prodaju