Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Bakrena kosa

Pozdrav! Imala sam balayage pramenove koji su bili sivkaste boje i jučer sam prvi put u životu obojala cijelu kosu u bakrenu kod svoje frizerke, ali mi se boja nikako ne sviđa. Miješala je smeđu, bakrenu i neku rozo peachy nijansu i nekako mi se ta roza vidi ne svjetlosti i sad se želim sama obojati kući nekom drogerijskom bakrenom bojom. Neki dijelovi kose su mi zbog pramenova svjetliji pa pretpostavljam da će ponovnim bojanjem biti isto kao ostatak kose. Ako imate neku preporuku za dobru drogerijsku bakrenu boju? Hvala.
2022 12 07
Ovdje bakrena zadnjih 13 godina 👋😊 Probala sam ih sve tamo ponuđene, nekako mi je ipak najbolje odgovarala garnierova 60% oils jer zbilja nije ni upola jaka mirisom kao druge, a trajnost je jednaka, čak možda malo i duža nego npr loreal koji je najskuplji.
2022 12 07
Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅
2022 12 07
A pramenovi će ti se vrlo vjerojatno i pokriti za početak, sa pranjem će se normalno ispirati boja najprije tu, što ti neće mužno ostati ružno. Savijet - prvo si navlaži kosu pa onda stavljaj boju, učinak je isti, samo lakše nanosiš i rašćešljavaš
2022 12 07
> plantonximus: > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela.
2022 12 07
> ininini: > Meni je Keune odlična. > No kako kaže plantonximus sve zavisi.. od kose do kose. Da, Keune su super boje. Mamu bojam s njom godinama. Jedino što je malo skuplja, dok kupim boju i hidrogen ispadne skuplja nego boja u kutiji.
2022 12 07
Ukoliko samo želite skinuti boju koju imate trenutno na kosi moja preporuka je samljeti 5-6 šumećih tableta C vitamina + neki šampon protiv peruti- to se pomiješa i nastane gusta masa koja se nanese na kosu i ja umotam kosu na jedno 45 min do sat vremena u prozirnu foliju i sva neželjena boja spadne. Za boju nemam preporuku.
2022 12 08
> Mimi999: > > plantonximus: > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅
2022 12 08
> plantonximus: > > Mimi999: > > > plantonximus: > > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. > Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅 Hvala puno na objašnjenju! Jeste bojali obrve ili? Moje su crne pa mi nekako ne idu uz bakrenu kosu.
2022 12 08
> Mimi999: > > plantonximus: > > > Mimi999: > > > > plantonximus: > > > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > > > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. > > Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅 > Hvala puno na objašnjenju! Jeste bojali obrve ili? Moje su crne pa mi nekako ne idu uz bakrenu kosu. Uvijek bih obojila i obrve (ako vam je tko prodao priču da će vam od te boje otpasti ne vjerujte 🤣). Doduše obrve se full brzo isperu svakodnevnom njegom lica, pa bih se ja lomila tražeći i olovku najsličnije nijanse. To je najviše razlog zašto mi se više neda tu boju, nikada nisam uspjela pronaći baš olovku za obrve, već bih koristila neku vodootpornu za usne.
2022 12 08
> plantonximus: > > Mimi999: > > > plantonximus: > > > > Mimi999: > > > > > plantonximus: > > > > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > > > > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. > > > Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅 > > Hvala puno na objašnjenju! Jeste bojali obrve ili? Moje su crne pa mi nekako ne idu uz bakrenu kosu. > Uvijek bih obojila i obrve (ako vam je tko prodao priču da će vam od te boje otpasti ne vjerujte 🤣). Doduše obrve se full brzo isperu svakodnevnom njegom lica, pa bih se ja lomila tražeći i olovku najsličnije nijanse. To je najviše razlog zašto mi se više neda tu boju, nikada nisam uspjela pronaći baš olovku za obrve, već bih koristila neku vodootpornu za usne. Eventualno da možda pokušate i sa npr lorealovom unbelieva brow, što svjetlijom nijansom, pa još preko nje malo tako neke random olovke za usne da djeluje što prirodnije... Eto ja još jedino to nisam probala što se obrva tiče, ali vam apsolutno mogu preporučiti taj njihov gel boju jer zaista stoji 2 dana kako piše.
2022 12 08
> plantonximus: > > plantonximus: > > > Mimi999: > > > > plantonximus: > > > > > Mimi999: > > > > > > plantonximus: > > > > > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > > > > > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. > > > > Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅 > > > Hvala puno na objašnjenju! Jeste bojali obrve ili? Moje su crne pa mi nekako ne idu uz bakrenu kosu. > > Uvijek bih obojila i obrve (ako vam je tko prodao priču da će vam od te boje otpasti ne vjerujte 🤣). Doduše obrve se full brzo isperu svakodnevnom njegom lica, pa bih se ja lomila tražeći i olovku najsličnije nijanse. To je najviše razlog zašto mi se više neda tu boju, nikada nisam uspjela pronaći baš olovku za obrve, već bih koristila neku vodootpornu za usne. > Eventualno da možda pokušate i sa npr lorealovom unbelieva brow, što svjetlijom nijansom, pa još preko nje malo tako neke random olovke za usne da djeluje što prirodnije... Eto ja još jedino to nisam probala što se obrva tiče, ali vam apsolutno mogu preporučiti taj njihov gel boju jer zaista stoji 2 dana kako piše. Da dodam: čak i na moje ekstremno masno lice 😑😅
2022 12 08
> plantonximus: > > plantonximus: > > > plantonximus: > > > > Mimi999: > > > > > plantonximus: > > > > > > Mimi999: > > > > > > > plantonximus: > > > > > > > Inače njihova bakrena je uvijek bila ultra jaka bakrena nijansom, vidjela bih se iz satelita, pa sam pokušala i miješanje sa svijetlo plavom 50/50 i apsolutno predivna boja! Eh sad, to sam ja i moja kosa koja je prošla svega i svačega od mini valova do eksperimenta od a do ž 😅 > > > > > > Hvala na odgovoru. Znači miješali ste Garnier Olia 7.40 intense copper i 9.0 light blonde i dobili ste neku blažu bakrenu? Ni ja nisam ljubitelj jakih boja. Imam dosta kose pa možda da pomiješam oba pakiranja cijela. > > > > > Tako je, te dvije. Bila mi je prekrasna nježna bakrena, ja sam zbog svoje dužine kose stavila pola - pola, a vi naravno možete cijelu. Sad bih vam rado i sliku ostavila, no vjerojatno se i nisam slikala, a nosila sam je nešto kratko dok me nije puko film na običnu prirodnu svijetlo smeđu 😅 > > > > Hvala puno na objašnjenju! Jeste bojali obrve ili? Moje su crne pa mi nekako ne idu uz bakrenu kosu. > > > Uvijek bih obojila i obrve (ako vam je tko prodao priču da će vam od te boje otpasti ne vjerujte 🤣). Doduše obrve se full brzo isperu svakodnevnom njegom lica, pa bih se ja lomila tražeći i olovku najsličnije nijanse. To je najviše razlog zašto mi se više neda tu boju, nikada nisam uspjela pronaći baš olovku za obrve, već bih koristila neku vodootpornu za usne. > > Eventualno da možda pokušate i sa npr lorealovom unbelieva brow, što svjetlijom nijansom, pa još preko nje malo tako neke random olovke za usne da djeluje što prirodnije... Eto ja još jedino to nisam probala što se obrva tiče, ali vam apsolutno mogu preporučiti taj njihov gel boju jer zaista stoji 2 dana kako piše. > Da dodam: čak i na moje ekstremno masno lice 😑😅 Čime ste obrve bojali? Baš ću probati tu olovku, hvala na savjetu. Imam i ja masno lice baš, katastrofa...
2022 12 08
Ista ta garnierova boja koju sam i na kosu stavljala, no kako se brzo ispere tražila bih bilo kakvu sličnu nijansu olovke za usne i bilo koje marke - samo da je vodootporna da što duže stoji.
2022 12 09
Sada koristim ovaj, no warm blonde je više svijetlo smeđa, nego ta topla crvenkasta kao na slici, zato potražite ako ima još svjetlija nijansa od ove, pa kombinirajte nekako s olovkom, vjerujem da bi moglo biti skroz dobro
2022 12 09
1 2