Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Keune proizvod

Zene, jeste zadovoljne s keune? Ako imate preporuku za sampon/masku pišite mi ❤️
2022 12 08
Ja koristim njihovu boju i ljubičasti regeneraror, al kak imam kratku kosu nisam bas neki primjer, ali za regenerator mogu reći da je super jer napravi kosu svilenom i čvrstom, a ne onak mekanom, rastezljivom. I kak perem kosu svaki dan, ne stavljam ga svaki dan jer kao da ima produženo djelovanje😁. Koristim i one male ampule nakon farbanja.
2022 12 08
Koristim nekad onu masku u malom pakiranju, oko 15kn u Muller-u je cijena. I to mi je jedna od najboljih koje sam dosad koristila, a stvarno sam ih probala velik broj.
2022 12 08
Njihov keratin šampon mi je odličan, iako piše da je za normalnu i suhu kosu, a meni se kosa užasno brzo masti, no s njim mi izdrži i do tri dana, a daje mi volumen i lijepo zaglađuje vlasi, čak mi ne treba ni regenerator. I nemam reakcija na njega u vidu svrbeža vlasišta i slično.
2022 12 08
Imam njihov sampon derma regulate i odlican mi je, sporije mi se kosa masti. Nekad kupim i regenerator za obojanu kosu- nista specijalno mi nije. Imam keune satin oil milk i to mi je super sprej, spricam ga na rucnikom prosusenu kosu i lijepo mi se kosa rascesljava. Moja frizerka koristi samo keune proizvode i meni odlicno odgovaraju. Prije bi me kod prijasnje frizerke svrbjelo tjeme kad me namaze bojom, a od keuneovih boja me ne svrbi.
2022 12 18
keune vs. olaplex, olaplex mi je bolji, kosa je svilenkasta odmah nakon prvog nanosa
2022 12 23