Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

D-manoza za urinarne infekcije ako nekome treba-prodajem 1 bočicu

Prodajem u pola cijene neotvorenu D-Mannose & CranActin 500/200 mg x 60 kapsula - Solaray, za 140kn javite u poruci D Mannose CranActin je kombinacija D-manoze (šećer sličan glukozi koji ne podiže glikemijski indeks) i CranActina te kao takva tvori ultimativnu antiadhezivnu formulu. Preporučena dnevna doza osigurava klinički ispitanu dozu. 60 VEG kapsula Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob True Blue, True Quality AF™ (antiprijanjajući faktor) Brusnica potječe iz Sjeverne Amerike, a njena ljekovita svojstva su poznavali još američki starosjedioci. Brusnica je već dugo prisutna kao ljekovita biljka. Od lišća i plodova biljke prave se ljekoviti čajevi. U svježem obliku proizvode se sokovi. Plodovi se mogu čuvati smrzavanjem ili sušenjem, a koriste se i za pripremu jela. Američka brusnica (Vaccinium Macrocarpon – Cranberry baca puzajuće izdanke dužine od 1 do 2 m, na kojima izrastaju izdanci dužine 20 cm, što nose cvatove, a kasnije i plodove. Izdanci su drvenasti, lišće je tamnozeleno, a zimi, u fazi mirovanja je crvenkasto. Plodovi su puno krupniji nego kod europske brusnice te sazrijevaju u jesen. Solaray CranActin® proizvodi u svom sastavu sadrže čisti visokopotentni ekstrakt američke brusnice s AF™ (antiprijanjajućim faktorom). Upute za upotrebu: uzimati dvije kapsule dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/83fa4047e98c1b9362a3634456714d9e.jpg)
2022 12 28
Ovo je super stvar i jedino što mi je pomoglo pri prevenciji ponavljajućih upala... Imam dovoljnu dozu za sebe :) ali pišem ovo čisto ako se netko dvoumi. Sve preporuke!!
2022 12 28
> BiggieS: > Ovo je super stvar i jedino što mi je pomoglo pri prevenciji ponavljajućih upala... Imam dovoljnu dozu za sebe :) ali pišem ovo čisto ako se netko dvoumi. Sve preporuke!! Hvala na preporuci! Da, jako je koristan suplement :)
2022 12 28