Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Hogl salonke

Pozdrav! Molim recenziju za Hogl klasične salonke na petu. Najviše me zanima udobnost i unutarnje gazište. Je li Hogl obuća udobna? Ja sve što obujem na petu neudobno mi je i ne mogu dugo izdržati u njima. Nadalje, imam malu i usku nogu i teško nalazim cipele na petu. Inače nosim tenisice broj 36, a svečane cipele 35. Koji broj od Hogla uzeti?
2023 01 21
Pozdrav. Hogl salonke na petu su jedine salonke i kojima ja mogu/znam hodati :D Čak nemam osjećaj da sam na petama koliko su udobne (rade se cijele od janjeće kože). Imam usko stopalo zbog čega mi iz većine noga "ispada" pa biram dublje modele ili one s remenčićem oko gležnja. Ja sam broj 38, a njihovu obuću nosim 4 1/5 jer su za broj veće.
2023 01 21
> Fraagaria: > Pozdrav. Hogl salonke na petu su jedine salonke i kojima ja mogu/znam hodati :D Čak nemam osjećaj da sam na petama koliko su udobne (rade se cijele od janjeće kože). Imam usko stopalo zbog čega mi iz većine noga "ispada" pa biram dublje modele ili one s remenčićem oko gležnja. Ja sam broj 38, a njihovu obuću nosim 4 1/5 jer su za broj veće. Hvala na informacijama! 🙂 A gdje je veći izbor - Westgate ili Ilica?
2023 01 22
Skupe jesu ali vrijede, ali isključivo probati jedne imam realan broj koji nosim a druge broj veći valjda ovisi o modelu. :D
2023 01 23
> Marija2706: > > Fraagaria: > > Pozdrav. Hogl salonke na petu su jedine salonke i kojima ja mogu/znam hodati :D Čak nemam osjećaj da sam na petama koliko su udobne (rade se cijele od janjeće kože). Imam usko stopalo zbog čega mi iz većine noga "ispada" pa biram dublje modele ili one s remenčićem oko gležnja. Ja sam broj 38, a njihovu obuću nosim 4 1/5 jer su za broj veće. > Hvala na informacijama! 🙂 > A gdje je veći izbor - Westgate ili Ilica? Malo kasno odgovaram, u Ilici mi je bio najveći izbor. Inače ima i u City C One u Humanicu
2023 01 29