Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Depilacija - neiskusna

Bok svima 😊 Može li mi netko objasniti sve vezano za depilaciju šećernom pastom? Znači, nisam nikada do sada bila, a htjela bi, ali sam neuka što se tiče toga 🤭 Depilirala bi noge i bikini zonu, pa što trebam znati prije toga, ono osnovno nekako? Znam da je bolje poslije menstruacije zbog boli, a kolike dlačice trebaju biti i koje se cijene kreću otprilike, kako znati je li osoba stručno odradila posao? Hvala 🥰
2023 02 27
Ukoliko vidite da u sobi nema klima uređaja ili ventilatora, odite van. Tako mi jedna kozmetičarka nije mogla to obaviti jer je bilo prevruće + tijelo se znoji. Bilo mi jako krivo što mi je završila sa voskom, a nije mogla drugačije, već je krenula čupat i nisam htjela da se žena pati. Eto, moje iskustvo sa šećernom pastom. Iako sam čula da je definitivna zdravija alternativa od voska.
2023 02 28
Depilacija šećernom se radi tako što kozmetičarka zagrije kuglicu paste prstima, navlači u smjeru suprotnog rasta dlaka i čupa u smjeru rasta. Kada navlači to jako čupa i neugodno je + tome što sam tretman duže traje. Bikini zona definitivno ne može sa šećerom jer postoji rizik od podljeva, ali i naravno, nenormalno boli. Bolje noge depilirajte voskom na patronu, a bikini se depilira tvrdim voskom bez trakica. Dužina dlaka minimalno 4mm za oboje, al nemojte baš niti pustiti kosu na bikiniju 😅 Cijena je između 20-40 eura. Ako radite oboje u isto vrijeme tj u jednom tretmanu, cijena vam bude oko 30ak eura jer bude kao paket.
2023 03 02