Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Parfem s mirisom vanilije

Pozdrav, tražim neki parfem koji ima u sebi notu vanilije, imate li koji za preporučiti?
2023 04 04
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/18e3decc9866a1c52546bc151d7e1a3f.jpg) Pozdrav ja vam imam Hugo boss the scent intense i još neke sa notom vanilije.. Tipa jeftinije verzije, la rive touch of women, itd... Inače, ysl libre, black opium, zara femme, svi su vam sa vanilijom
2023 04 04
Premda je relativno skup, meni nema boljeg od Indult - Tihota. Ostali parfemi vrijedni spomena koji nisu skinuli TIhotu s trona su Tom Ford - Tobacco Vanille, Guerlain - Spiritueuse double vanille, M.Micallef - Note Vanillee, Perris Monte Carlo - Vanille de Tahiti
2023 04 05
Tako je, tom Ford je brutalna vanilija. Onda još od jeftinijih verzija imate i bettina Barry vanilla. Pa probati, ima ih u mullera, dm, iako bettinu nisam odavno vidjela ali ona je meni previše, baš me guši, iako ne mora značiti da će i vama biti isto.. Chopard kasmir , isto ima notu vanilije.. Avon atrraction, far away.. Sorry na tipfelerima, mob mi sam ispravlja pa mi promakne neki put. 🤭
2023 04 05
Far away royale je vanilija, ali kao neka verzija dimljene vanilije. Zaista intenzivan. Imala sam ga dok mi nije dosadio i mogu reći kad sam ga nosila da su me kolegice na poslu uvijek pitale koji parfem imam.
2023 04 05
Hvala na odgovorima! Prije mi se miris vanilije nije baš sviđao, sad mi se sve više sviđa. No problem je što ne mogu naći miris koji mi odgovara, da nije presladak i da ne miriši kao osvježivač prostora :D
2023 04 05
Preporučila bih Vam L'Erbolario, vidim da ste iz Zagreba pa probajte otići do njihovog dućana isprobati miris. Imaju čistu vaniliju parfem i vaniliju sa đumbirom. Osobno jako volim njihovu kozmetiku, a cjenovno je pristupačna.
2023 04 05
Zorannah parfem. Ja sam ga dobila na poklon i pozitivno me iznenadio. Cijena je i više nego pristupačna i miris dugo traje.
2023 04 05
Avon Atrraction definitivno, svakodnevno dobijem pitanje koji parfem nosim 😁
2023 04 06
> Felis79: > Preporučila bih Vam L'Erbolario, vidim da ste iz Zagreba pa probajte otići do njihovog dućana isprobati miris. > Imaju čistu vaniliju parfem i vaniliju sa đumbirom. > Osobno jako volim njihovu kozmetiku, a cjenovno je pristupačna. Felis, koje njihove parfeme koristiš? Bila sam kupila L’Erbolario Frangipani i odličan mi je miris, ali dosta brzo ishlapi. Dok mi je iris krema za tijelo zakon! Ona od 300ml u lila kutiji. Baš krema, puno je bolja od parfema. Dakle uz nju ne treba nikakav parfem. Ono, posteljina ti miriši još danima. Koristim i isti gel/kupku za tuširanje. Znaju njihovi proizvodi biti na akciji u nekim ljekarnama pa treba pratiti. Kakva je postojanost te njihove vanilije?
2023 04 06
Jil Sander Sun 💛🐠
2023 04 08
Mugler Alien Goddess 😍😍 savršen. Nešto je skuplji, ali ima 10 ml za nekih 30€ na notinu. Taj sam ja sebi kupila, nije fake, original je i isti miris kao iz DM-a.
2023 04 11
> teehee: > > Felis79: > > Preporučila bih Vam L'Erbolario, vidim da ste iz Zagreba pa probajte otići do njihovog dućana isprobati miris. > > Imaju čistu vaniliju parfem i vaniliju sa đumbirom. > > Osobno jako volim njihovu kozmetiku, a cjenovno je pristupačna. > Felis, koje njihove parfeme koristiš? Bila sam kupila L’Erbolario Frangipani i odličan mi je miris, ali dosta brzo ishlapi. Dok mi je iris krema za tijelo zakon! Ona od 300ml u lila kutiji. Baš krema, puno je bolja od parfema. Dakle uz nju ne treba nikakav parfem. Ono, posteljina ti miriši još danima. Koristim i isti gel/kupku za tuširanje. Znaju njihovi proizvodi biti na akciji u nekim ljekarnama pa treba pratiti. > Kakva je postojanost te njihove vanilije? Teehee ja sam imala njihov parfem Tiare. Onako, mogu reći lijep parfem kad odstoji na koži, nježan kao neka krema. Ali isto nije neka dugotrajnost. Hajmo reći oko 4 sata drži. Dok je Osmanthus koji sam isto isprobala tako intenzivan i snažan, ali meni groznog mirisa.
2023 04 11
Lunass, hvala ti. Baš ću pokušati isprobati još neke...
2023 04 11
Hundred silent ways od nishane, libre intense, vanilla 28 kayali, eau duelle diptique
2023 05 17