Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Obročno plaćanje - pomoć!

Pozdrav, ima li netko iskustva s vraćanjem robe koja je plaćena na rate? Konkretno me zanima na koji način se vrši povrat novca, tj. da li se rate samo ponište? Hvala unaprijed :")
2023 08 20
Pozdrav. Svaki mjesec se ponisti po jedna rata i tako do kraja. Barem je meni tako bilo kad sam vratila cipele kupljene u Timberlanda na rate Visom premium (bivsi American). Na datum kada je faktura rate ona ce biti vidljiva u popisu troskova, ali ce se ponistiti do formiranja racuna. I tako svaki mj iznova.
2023 08 20
Meni su vratili prvu ratu na racun, a ostale 4 rate su odmah stornirali u banci.
2023 08 20
> Nitospitos: > Meni su vratili prvu ratu na racun, a ostale 4 rate su odmah stornirali u banci. Mozda to ovisi i o trgovini u kojoj je kupljeno. A mozda i o kartici.
2023 08 20
Hvala na odgovorima! ☺️
2023 08 20
Prije par dana vraćala sam jednu stavku od tri iz Zare plaćeno na rate . Pitali su me da li želim u gotovini iznos odmah ili će mi vratit na karticu . Isplatili su mi odmah gotovinu , i to je to :).. Tako da vjerojatno sve ovisi koja je trgovina
2023 08 21
> Thera44: > Prije par dana vraćala sam jednu stavku od tri iz Zare plaćeno na rate . Pitali su me da li želim u gotovini iznos odmah ili će mi vratit na karticu . Isplatili su mi odmah gotovinu , i to je to :).. Tako da vjerojatno sve ovisi koja je trgovina Daa tako je bilo nekad u trgovini u kojoj sam radila i ljudi su to masovno iskorištavali! Dođe i kupi parfeme za 1000kn na diners i onda se drugi dan vrati po kes.... Nije me briga, al uzelo bi mi dosta vremena. Ostale kartice nismo uzimali na rate pa ne znam kako se koja kuća ponaša
2023 08 24