Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Vaša iskustva sa Fashion & friends web shopom

Curke, jel tko kupovao na njihovoj stranici? Jesu legit? Stiže roba s originalnom deklaracijom?
2023 09 03
> Nitospitos: > Curke, jel tko kupovao na njihovoj stranici? Jesu legit? Stiže roba s originalnom deklaracijom? Jaa🙋‍♀️🙋‍♀️ Stalno naručujem preko njih,roba je original,imate njihove trgovine svuda po Hrvatskoj. Uvjek čekam popuste,znaju imati vikendom dodatno 10,20 posto na već sniženoj,tako sam kupila od Tommya tenisice za 30e,liu jo tenisice od 200 na 70e..nadu se jako dobri popusti 🙂Ja sam prezadovoljna sa svime
2023 09 03
Daaa? Odlično! Nađoh jedne trapke pa sam se dvoumila, ali nakon ovakve pohvale... 😁😁😁
2023 09 03
Znam da ih nema u dućanu... Bitno mi je da sve stiže sa originalnom etiketom, da nije nošeno, vraćano, jer sam na forumu čitala da se curama dešava da im s about you stiže nošena roba i obuća.(😱😱😱)
2023 09 03
F&F preporucam!!! Odlicna roba, super ponuda, dodatne akcije i brza dostava!!!! Samo, povrat radite o svom trosku preko GLS-a!
2023 09 03
Pa, na to i računam, al neću ih vraćati, jer imam takve...
2023 09 03
Naručila sam početkom godine uggsice na odličnom popustu od njih, sve je prošlo ok, ali sam se nećkala ispočetka oko kupnje jer sam ovo iskopala na forumu (onom glavnom): Neka korisnica je tamo napisala: "... Btw, jučer ja u Fashion & Friends trgovini, kad ono netko dolazi do blagajne i govori - Vraćam za Sonju Kovač, može na revers? okrenem se, zaručnik s tri ogromne vrećice pune odjeće - hvala, al ja tamo više ne kupujem." Mnoge trgovine tzv. influencericama daju odjeću za naslikavanje posvuda i onda to nošeno vrate u prodaju po punoj cijeni. Baš fino.
2023 09 03
> ValerijaDM: > Naručila sam početkom godine uggsice na odličnom popustu od njih, sve je prošlo ok, ali sam se nećkala ispočetka oko kupnje jer sam ovo iskopala na forumu (onom glavnom): > Neka korisnica je tamo napisala: > "... Btw, jučer ja u Fashion & Friends trgovini, kad ono netko dolazi do blagajne i govori - Vraćam za Sonju Kovač, može na revers? okrenem se, zaručnik s tri ogromne vrećice pune odjeće - hvala, al ja tamo više ne kupujem." > Mnoge trgovine tzv. influencericama daju odjeću za naslikavanje posvuda i onda to nošeno vrate u prodaju po punoj cijeni. Baš fino. Platili su reklamu, pa ne mogu još i odjeću dati!!! Što onda ispada da Sonja Kovač u neopranoj odjeći hoda po svijetu da bi se slikala?????? A etikete, gdje su joj????? Au.
2023 09 03
F&F je cjelokupni asortiman iz outlet ducana . Svi oni ducani u Rosey Designer outletu šalji robu prema nalogu na adrese.
2023 09 03
🙄🙄🙄Ma, vjerujem u ova pozitivna iskustva.... Ali sjećam se naših "stilista" kak s punim vrećama robe za svoje "klijentice" išeću iz dućana, sad dal su to vraćali, ili ne...
2023 09 03
Nije to nista novo,to je standard svih ducana Placaju influencere da im reklamiraju odjecu Posude im,nose to,naslikavaju se Te onda se vrati u ducan i prodaje dalje Etiketa se skine i vrati nazad,to trgovci mogu Mislite da si influenceri mogu bas sve priustiti sto reklamiraju,kako da ne Tko zna koliko puta do sada smo kupili nesto to je netko vec vratio u ducan
2023 09 03
Ja sam jednom narucila i nisam bila bas zadovoljna. Neckala sam se hocu li vratiti ili zadrzati tenisice jer su djelovale malo noseno. Nije bilo strasno, ali kako je potplat bio cisto bijeli, svaka mrljica se vidi i potplat je izgledao kao da je malo nosen. Moguce da su mi prodali izlozbeni primjerak iz ducana koji se isprobavao, ne znam, ali na kraju sam ih vratila jer nisu bile bas ni jeftine, a ovo me prilicno razocaralo. A obuca jos i ne dolazi sa zakacenom etiketom pa je lako moguce da ju je netko nosio nakratko. Povrat je na vlastiti trosak preko gls-a, i nije bilo bas jeftino tad prije godinu-dvije, sad je vjerojatno jos skuplje.
2023 09 03
Pa, ok, na obući niti nema etikete, ili? A, ti klošari, kako može osoba koja nema love za obuć se biti utjecajna🤔🤔🤔... Kako sam sretna sto sam van svega toga!
2023 09 04
Nema etiketa, zato se netko i moze prosvercati i obuci ih pa ih kasnije vratiti.
2023 09 04
Divno! E, na mytheresi oni stave etiketu na vidljivo mjesto tako da nema nošenja, a povrat prihvaćaju samo sa tom njihovom etiketom .
2023 09 04
1 2