Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Zalando kod za popust

Pozdrav svima :") Ima li koja dobra dusa a da mi moze udijeliti neki kod za popust za Zalando a da joj ne treba? Hvala
2023 10 03
Ja na Zelandu kupujem non stop... stalno nešto treba,baš sam sada gledala u app bilo je 48 mojih kupnji u 7 mjeseci ali nikada,baš nikada nisam dobila nikakav kod za popust i nije mi palo na pamet ga očekivati. Cijene su super,dostava besplatna, izbor vrhunski... Top! Znam samo da na prvu kupnju na prijavu newsleter imate -15% Uvijek besplatna dostava i povrat i jako,jako pristupačne cijene s svakodnevnim popustila na nešto i još više od pola artikala ima poseban kod koji upisujete za dodatan popust... obavim povoljniju kupnju tamo nego u vecini ovdje hehe Mislim da bi još dodatnih kodova za popust bilo ipak malo previse... Instalirajte njihovu app,stavite stvari u omiljene i pošalju vam mail kad ta stvar bude na popustu a dostava uvijek besplatna... Po meni ne može bolje a ni više od toga. Zelando is the Best!!
2023 10 07
Imam app i iskoristila sam vec davno 15% na newsletter, a stvari mi stoje bas u kosarici i cekam (makar se nadam) da ce jednog dana poslati neki promo kod :D ili cu mozda ovako cekat do brlack friday-a :D 2 puta mi se desilo da mi posalju promo cod od 20% na mail pa bi ga iskoristila, ali evo sad vec mjesecima nista. Svakako dodatni kodovi uvijek dobro dodju, ako ih dijele influencerima ne vidim razlog zasto ne bi i nama tu i tamo neki dodatni :)
2023 10 08
Mislim da to ovisi o tome koliko često tamo kupujete. Ja ove godine nisam još ništa kupila i stiglo mi je oko 3 koda, s time da svaki traje oko 3 mjeseca, tako da šalju jedan po sezoni. Ako algoritam prepozna da kupujete nonstop i bez kodova onda nema razloga da vas potiču na kupnju.
2023 10 22