Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Sluzba za korisnike Hrvatske poste

Je li netko mozda radi tamo ili zna nekog tko radi tamo? Sto se dogadja s postom? Zovem zbog posiljke koja stoji u posti jos od proslog tjedna, a radi se o poklonu kojeg sam narucila za nekog i ako mi ne dostave danas ,(a ocito nece), vise mi ne treba. Ovo je vec treci dan da zovem i cekam preko pola sata i nitko se ne javlja. Nenormalno. Zar imaju tri osobe u szk da se nitko ne stize javiti?
2023 10 06
Jednom sam čekala cca 25 dana na pošiljku, prodavateljica se baš uzrujala, ne javljaju se, ne odgovaraju na email. Pošiljka je zapela u tom prihvatnom centru i stigla napokon. Nekoliko dana nakon podignute pošiljke primam email s isprikom. Izgleda meni da nemaju zaposlenika, svi su ili na faksu ili u Irskoj, a stranci radije voze Woltove. Jedino rješenje je- strpljenje. Kupite možda novi dar, a ovaj koji stigne prenamijenite nekom drugom. Bit će tih rođendana još.... o:)
2023 10 06
Jel to izvana stiže ili iz hrvatske? Pitam jel možda trebalo kao DHLom doći, a uvjek pošta dostavlja. Odi u poštu i oni će ti reći gdje je "MOŽDA " paket, pa ćeš MOŽDA šetat od jedne do druge pošte, ali MOŽDA dođeš do paketa. Ja sam tako u 3 pošte išla,u moju, pa u glavnu za novi zagreb, pa u branimirovu, pa opet natrag dok ga nisam našla. Oni opće ne registriraju pakete kad ih šalju u dostavnu poštu, a stvarno više nisu ni normalni. Mene strah više išta naručivat, tri tjedna nisu znali di mi je paket.
2023 10 06
Ma i da ih dobijete oni vam nista ne pomognu. Meni su rekli da ne znaju kad ce ici na dostavu jer im je guzva... Brze saznate informaciju ako odete a postu pitati, ali dobit cete isti odgovor
2023 10 06
Htjela sam se javiti na njihov oglas, ali za šalterušu traže B kategoriju. Neka ljudima subvencioniraju vozački ispit, svežu ih ugovorom na godinu dana, pa će imat radnike.
2023 10 06
Probajte poslati preko messengera
2023 10 06
S postom je uvijek ista stvar Cekati da se netko javi 15-20 min I uvijek isto: svi operateri su zauzeti ,pa opet cekaj Pa kad se netko napokon javi samo kazu : strpite se,bit ce dostavljeno Kad mi je bilo hitno zvala sam dok se god netko nije javio Mislim da sto je veci grad,veci je kaos sa dostavom Kod nas u malim mjestima sve ide brze
2023 10 06
> Desinićka: > Je li netko mozda radi tamo ili zna nekog tko radi tamo? Sto se dogadja s postom? > Zovem zbog posiljke koja stoji u posti jos od proslog tjedna, a radi se o poklonu kojeg sam narucila za nekog i ako mi ne dostave danas ,(a ocito nece), vise mi ne treba. Ovo je vec treci dan da zovem i cekam preko pola sata i nitko se ne javlja. Nenormalno. Zar imaju tri osobe u szk da se nitko ne stize javiti? Koji broj zovete?
2023 10 06
072 202 202 Taj mi je broj umemoriran jer sam ih prije češće zvala zbog posla. Naručivala sam sa zalanda. Bilo je poslano relativno brzo, kroz dva-tri dana i prošli tjedan mi je stigla generička poruka od pošte da su preuzeli pošiljku i da će ići na dostavu. Obično bi mi dostavili drugi dan od te poruke, ali do danas se nije promijenio status. Danas sam ih zvala više puta i čekala oko pola sata na liniji i kad se konačno netko javio, ništa mi korisno nisu rekli, kao što se i može pretpostaviti. Znala sam da imaju problema sa dostavom, ali nisam znala da je toliki kaos u pošti da se nitko ni na telefon ne javlja. Doslovno bi mi brže bilo da sam išla do poštanskog ureda.
2023 10 06
Probat cu ih drugi put preko fb kontaktirati, to mi nije palo na pamet.
2023 10 07
> Desinićka: > 072 202 202 > Taj mi je broj umemoriran jer sam ih prije češće zvala zbog posla. > Naručivala sam sa zalanda. Bilo je poslano relativno brzo, kroz dva-tri dana i prošli tjedan mi je stigla generička poruka od pošte da su preuzeli pošiljku i da će ići na dostavu. Obično bi mi dostavili drugi dan od te poruke, ali do danas se nije promijenio status. Danas sam ih zvala više puta i čekala oko pola sata na liniji i kad se konačno netko javio, ništa mi korisno nisu rekli, kao što se i može pretpostaviti. > Znala sam da imaju problema sa dostavom, ali nisam znala da je toliki kaos u pošti da se nitko ni na telefon ne javlja. Doslovno bi mi brže bilo da sam išla do poštanskog ureda. Ženskica, evo broj koji sam slučajno saznala, besplatni su pozivi i puno ih je lakše dobiti Ovak 021 350 702 Sretno!!
2023 10 09
Hvala, probat cu drugi put tako. Danas mi je stigao paket, kutija je sva zguzvana kao da je netko sjedio na njoj 🙄
2023 10 11