Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Anti - minival

Pozdrav, dakle zeznula sam se. Tu i tamo dam napraviti minival jer znam da na mojoj kosi ne uspijeva i da onda samo budem malo "pufastija". Međutim, ovog puta je uspio i ovca sam si i ne sviđa mi se. Zna li netko postoji li kakva kemija da kosu vratim na staro? Znam da postoji za ravnanje, ali moj frizerka nije sigurna smije li mi to sad staviti na kosu.. Pa eto.. ako možda tko zna.. Hvala!
2023 12 22
Isla sam vidjeti ako je netko imao slicno iskustvo na redditu i cini se da se da napraviti, ali ce kosa biti poput slame zbog samog procesa savijanja i trganja veza u kosi. Mozda da proucite kako ''opustiti'' kovrce? Ima jako puno proizvoda koji bi mogli pomoci u tome, jedan od cescih savjeta je da se, nakon pranja, tijekom koristenja proizvoda za stiliziranje kovrcave kose kosa rasplice i vuce prema dole, tj da se rasteze kosa. Mozda ce biti puno bolje nakon par pranja? Zapravo je najcesci savjet sisanje, ali pretpostavljam da to ne zelite.
2023 12 22
Hm..Hvala. istegnut kovrče sam probala i izgleda još gore... šišat se mogu jedino na skroz kratko ili ću izgledat ko baba. Niš, očito moram durat :)
2023 12 22
KAJ MINIVAL JOŠ UVJEK POSTOJI??!! U šoku sam😂😂😂 Jel tu pomaže feniranje s četkom? Ja sam uvjek za škare👍👍👍
2023 12 22
Postoji, za budale poput mene (:
2023 12 22
> Nitospitos: > KAJ MINIVAL JOŠ UVJEK POSTOJI??!! > U šoku sam😂😂😂 > Jel tu pomaže feniranje s četkom? Ja sam uvjek za škare👍👍👍 Ja sam isto nedavno od kćeri čula da postoji minival i čak ga rade dečki u osmom razredu - ostave na vrhu glave dužu kosu i naprave minival tako da sve izgleda čupavo gnijezdo...neznam jel mi smiješno ili tužno :-)
2023 12 23
😁😁😁A, dobro, mi i naša kosa, priča za sebe... Nikad zadovoljne. Ošišaj se lijepo na kraće i izgledat će fora, al baš gledam kraće kovrčave frizure na netu i sve mi je grozno, al nađoh ovo ako je to minival koji dečki rade, valjda po uzoru na nogometaše, stlasnooo😂😂😂 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1b65d14de61979ce93ea72af4d278bf5.jpg)
2023 12 23
> Nitospitos: > 😁😁😁A, dobro, mi i naša kosa, priča za sebe... Nikad zadovoljne. Ošišaj se lijepo na kraće i izgledat će fora, al baš gledam kraće kovrčave frizure na netu i sve mi je grozno, al nađoh ovo ako je to minival koji dečki rade, valjda po uzoru na nogometaše, stlasnooo😂😂😂 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1b65d14de61979ce93ea72af4d278bf5.jpg) da, da to je to ulaganje u kosu....hahaha
2023 12 23
> matea_matea: > Hm..Hvala. istegnut kovrče sam probala i izgleda još gore... šišat se mogu jedino na skroz kratko ili ću izgledat ko baba. Niš, očito moram durat :) svežite kosu u rep i riješeno :-)
2023 12 23
> marbil: > > matea_matea: > > Hm..Hvala. istegnut kovrče sam probala i izgleda još gore... šišat se mogu jedino na skroz kratko ili ću izgledat ko baba. Niš, očito moram durat :) > svežite kosu u rep i riješeno :-) Je, to je doista rješenje. Kosa mi u repu nikad bolje nije izgledala! Uspijevam peglanjem. Mada nije preporučljivo, al šta sad.. uvijek ima škara :)
2023 12 24
🥳🥳🥳
2023 12 24
Perite kosu sa proizvodima za dubinsko pranje (inače nije preporučeno jer isušuje, ali ja bih to radila u ovom slučaju) + neke jače maske za suhu kosu. Možda probati s nekom anti-frizz linijom, to bi ju trebalo omlitaviti malo, ali vjerojatno neće baš skoz ubiti efekt.
2023 12 24
Hvala svima na savjetima! Meni trebam skroz ubijen minival (zato, ako nema kemije, onda peglanje) jer me ne bi smetao taj minival da sam lijepo kovrčava.. nego imam neku tešku kosu koja ga sama od sebe ravna i onda izgledam čupavo i neuredno.
2023 12 24
Malo se ošišajte, najbolje stepenasto i fenom izravnajte.
2023 12 24
Što kod nas ne znaju frizerke raditi blagi minival ili wavy perm? Može se napraviti i s većim viklerima, ne moraju se koristiti baš oni najsitniji. Ja sam svojoj mami radila već više puta minival od Schwarzkopfa (iz Mullera) na srednje viklere (poluduga kosa) i ispadne sasvim ok, puno bolje od onih ovčica minivala koje frizerke kod nas rade (na jako kratke kose). Jedino, šteta što u Mulleru nije dostupna verzija gdje se oba koraka odrade uz pomoć pjene (lakše je), već imaju verziju - bočica s pjenom i tekućina i verzija samo s tekućinama i onda spužvicom morate praviti pjenu oko svake kovrče. Moja baka je vani kupovala verziju gdje su obje tekućine u onim bočicama sa sprejom i sama si je radila bez problema. Što se tiče feniranja kose s minivalom, imala sam priliku jednom vidjeti ženu kojoj je frizerka uradila upravo to, odmah nakon što joj je napravila minival, išla ju je fenirati i češljati, pa.... recimo samo da to i nije najbolja ideja. Osim ako baš ciljate na izgled Frankensteinove mlade. Uglavnom, kosa joj je izgledala oštećeno i pufasto, a to sigurno ne želite.
2023 12 27
1 2