Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Problem s ulogiravanjem

Pozdrav, Već sam duže vrijeme korisnica krpica. Inače se uvijek ulogiravam putem fejsa, lozinku sam nažalost zaboravila. Danas kako je pao facebook, mi to više ne dopušta. Pokušala sam upisati mail za promjenu lozinke, na koji mi i inače dolaze obavijesti sa stranice, ali mi nije stiglo ništa na mail od krpica. Inače radi se @outlook... Pokrenula sam novi profil, da mogu pitati za savjet na forumu. Iako, voljela bih povratiti svoj stari zbog pozitivnih recnenzija, a i nedovršenih suradnji. Ima li itko sa sličnim problemom, a da ga je uspio riješiti? Zahvalna sam za svaki savjet ❤️
2024 03 05
Isti problem imam
2024 03 05
> megansalanders: > Isti problem imam Mislim da je u pitanju problem neke konekcije, facebooka baš sa krpicama. Ja sam se probala ulogirati na lijepa. hr putem fejsa, zbog ovog danas, i to sam odmah uspjela. Ali ovo za obnovu lozinke, mislim da mi ne dolazi na mail zbog toga što je outlook, ne znam koji je vama mail? Na ovaj novi profil koji sam otvorila putem gmaila, odmah je za isti zahtjev stigao mail. Već sam jednom ranije pokušala obnoviti tu lozinku, ali mi na outlook isto nije ništa stizalo... S druge strane poruke korisnica uvijek mi dolaze.
2024 03 05
Ima dosta prijava od kad je jučer pao FB, od tad ne radi. Ne znam kad će proraditi jer problem nije s naše strane. Za login odite na gumbić Zaboravio sam lozinku i u polje koje se upali upišite email adresu s koje je registriran Vaš FB profil. Stići će mail u kojem piše korisničko ime te je priložen link za promjenu lozinke. Unesite novu lozinku i ulogirajte se iz www.mojekrpice.hr/login polja korisničkim imenom i novom lozinkom.
2024 03 06
> Admin2nd: > Ima dosta prijava od kad je jučer pao FB, od tad ne radi. > Ne znam kad će proraditi jer problem nije s naše strane. > Za login odite na gumbić Zaboravio sam lozinku i u polje koje se upali upišite email adresu s koje je registriran Vaš FB profil. Stići će mail u kojem piše korisničko ime te je priložen link za promjenu lozinke. Unesite novu lozinku i ulogirajte se iz www.mojekrpice.hr/login polja korisničkim imenom i novom lozinkom. Hvala vam na odgovoru. Nadam se i ja da će proraditi. Nažalost meni ne dolazi mail od strane krpica, kada pošaljem zahtjev za promjenom lozinke, iako sam se s istog tog maila registrirala i inače primam poruke od korisnica. Gledala sam i pod 'sva pošta' i 'spam' i ništa na žalost. Na outlooku mi je mail i mislim da je možda do toga. Isto sam probala s ovim novim profilom koji je povezan s gmailom i na taj mail mi odmah stigne.
2024 03 06
Sistem često ima problema s Outlook i Hotmail adresama, ali će to ITjevci danas rješavati.
2024 03 06
Meni isto ne dolazi link za promjenu lozinke. Yahoo je u pitanju / mada sam 100 godina na krpicama i nisam sigurna u mejl kojim sam se registrirala . Ne mogu se prijaviti preko Fejsa . 🤦‍♀️
2024 03 06
Update: došao mi je mejl od korisničke službe - 10-tak sati NAKON poslanog zahtjeva i uspjela sam promijeniti lozinku i logirati se. Face prijava jos uvijek ne radi .
2024 03 07
Meni još ništa na Outlook
2024 03 07
> Admin2nd: > Ima dosta prijava od kad je jučer pao FB, od tad ne radi. > Ne znam kad će proraditi jer problem nije s naše strane. > Za login odite na gumbić Zaboravio sam lozinku i u polje koje se upali upišite email adresu s koje je registriran Vaš FB profil. Stići će mail u kojem piše korisničko ime te je priložen link za promjenu lozinke. Unesite novu lozinku i ulogirajte se iz www.mojekrpice.hr/login polja korisničkim imenom i novom lozinkom. Sve sam pokušala nekoliko puta i ništa. Morala sam složiti novi profil.
2024 03 07
Isti problem i kod mene nikako da se ulogiram a na FB je sve povezano kako treba.
2024 03 07
> Lionnas: > > Admin2nd: > > Ima dosta prijava od kad je jučer pao FB, od tad ne radi. > > Ne znam kad će proraditi jer problem nije s naše strane. > > Za login odite na gumbić Zaboravio sam lozinku i u polje koje se upali upišite email adresu s koje je registriran Vaš FB profil. Stići će mail u kojem piše korisničko ime te je priložen link za promjenu lozinke. Unesite novu lozinku i ulogirajte se iz www.mojekrpice.hr/login polja korisničkim imenom i novom lozinkom. > Sve sam pokušala nekoliko puta i ništa. > Morala sam složiti novi profil. Ista prica i kod mene
2024 03 07
FB login neće raditi nikome dok ne bude popravljen. Bitno je obrisati kolačiće ako imate problema s podacima za prijavu. Koristite korisničko ime koje stigne u zaboravljenoj lozinci, nemojte se logirati email adresom. Danas smo imali više situacija unošenja krivog korisničkog imena te nemogućeg logina zbog kolačića. Kad smo zajedno prošle proces brisanja kolačića su se korisnice uspjele ulogirati. Ne može ne raditi ako je stigao mail s podacima (osim ako kolačići nisu obrisani).
2024 03 07
Ja sam promijenila lozinku.Nisam 3 dana mogla na krpice preko facea.
2024 03 08
Meni je isti mejl za fejs i profil. Ako se ulogiram mejlom, imam ovaj profil koji ne koristim, a fejs me vodi na profil koji koristim za sve. Tak da se ja i dalje ne mogu ulogirati kako god, a imam dogovore u inboxu koji cekaju vec danima. 🤦‍♀️
2024 03 08
1 2 3