Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

PREVARA WISOYOV

Ne znam kako se obavještava o prevari, ali stavljam link: https://mojekrpice.hr/wisoyov675-463018 Želi podatke na mail, dvije negativne, nema ništa na profilu… SUMNJIVO!
2024 03 23
Blokirat će ga admin čim stigne
2024 03 23
ja bih također prijavila sumnjiv profil marijana34. Tražila da joj pošaljem patike, dala adresu u Splitu i to sam i učinila. Dogovorile plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte. Vratio mi se paket, gospođa je obaviještena o dostavi i nije se javila. Poslala sam joj poruku i ništa. Na kraju sam ja snosila i toškove vraćanja paketa. Možda ovdje nije mjesto za ovu prijavu, ali ako bar jedna osoba pročita da joj se ne dogodi isto što i meni.
2024 03 24
> Maleficent23: > ja bih također prijavila sumnjiv profil marijana34. Tražila da joj pošaljem patike, dala adresu u Splitu i to sam i učinila. Dogovorile plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte. Vratio mi se paket, gospođa je obaviještena o dostavi i nije se javila. Poslala sam joj poruku i ništa. Na kraju sam ja snosila i toškove vraćanja paketa. > Možda ovdje nije mjesto za ovu prijavu, ali ako bar jedna osoba pročita da joj se ne dogodi isto što i meni. 18 dana nije aktivna --> https://mojekrpice.hr/marijana34-1382
2024 03 24
> Maleficent23: > ja bih također prijavila sumnjiv profil marijana34. Tražila da joj pošaljem patike, dala adresu u Splitu i to sam i učinila. Dogovorile plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte. Vratio mi se paket, gospođa je obaviještena o dostavi i nije se javila. Poslala sam joj poruku i ništa. Na kraju sam ja snosila i toškove vraćanja paketa. > Možda ovdje nije mjesto za ovu prijavu, ali ako bar jedna osoba pročita da joj se ne dogodi isto što i meni. Vrlo mali broj korisnica čita forum a pogotovo svaku temu tako da ostavite negativnu povratnu na njenom profu s opisom situacije. Ako se utvrdi da je na neki način (bolest i sl.) bila spriječena preuzeti paket, negativnu možete obrisati.
2024 03 25
> malllaaaa: > > Maleficent23: > > ja bih također prijavila sumnjiv profil marijana34. Tražila da joj pošaljem patike, dala adresu u Splitu i to sam i učinila. Dogovorile plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte. Vratio mi se paket, gospođa je obaviještena o dostavi i nije se javila. Poslala sam joj poruku i ništa. Na kraju sam ja snosila i toškove vraćanja paketa. > > Možda ovdje nije mjesto za ovu prijavu, ali ako bar jedna osoba pročita da joj se ne dogodi isto što i meni. > 18 dana nije aktivna --> https://mojekrpice.hr/marijana34-1382 Aktivirala se prije 4 dana nakon sto sam ju pitala jel primila paket. Nije odgovorila ništa.
2024 03 25
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a067c58b3d749d17d00e2cd81e7657ec.jpg)
2024 03 25
> Maleficent23: > > malllaaaa: > > > Maleficent23: > > > ja bih također prijavila sumnjiv profil marijana34. Tražila da joj pošaljem patike, dala adresu u Splitu i to sam i učinila. Dogovorile plaćanje pouzećem putem Hrvatske pošte. Vratio mi se paket, gospođa je obaviještena o dostavi i nije se javila. Poslala sam joj poruku i ništa. Na kraju sam ja snosila i toškove vraćanja paketa. > > > Možda ovdje nije mjesto za ovu prijavu, ali ako bar jedna osoba pročita da joj se ne dogodi isto što i meni. > > 18 dana nije aktivna --> https://mojekrpice.hr/marijana34-1382 > Aktivirala se prije 4 dana nakon sto sam ju pitala jel primila paket. Nije odgovorila ništa. Ovo što ste napisali ovdje u temi u vezi tog slučaja takav teskt kopirajte, DETALJAN, u povratnu. Ovako ispada kao da je postavila neka pitanja u vezi artikla i onda prestala odgovarati a za to se ne daje negativna. Prepravite povratnu
2024 03 25