Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Što se događa s Krpicama?

Dragi svi, neko me vrijeme nije bilo na Krpicama i iskreno sam ostala bas šokirana stranicom po povratku. Oglasi koje jedva uspijem zatvoriti iskacu svako malo, slike se ne mogu ucitati i još toga... Imam dojam da je i dosta ljudi odustalo, što prodavaca, što kupaca i jasno mi je zašto. Stranica izgleda kao da je izradena kao maturalna radnja nakon neke tehnicke srednje škole. Tuga sve u svemu. Je li tko našao zamjensku platformu?
2024 08 01
Previse hakiranih i laznih profila koje zele prevariti, novi dizajn na koji se svi zale. Meni je zasad Vinted se pokazao kao pun pogodak.
2024 08 01
Vinted, uz to imaju i besplatnu poštarinu trenutno :)
2024 08 01
> MaurinhoRi: > Previse hakiranih i laznih profila koje zele prevariti, novi dizajn na koji se svi zale. > Meni je zasad Vinted se pokazao kao pun pogodak. Razmisljam i ja da se prebacim tamo, kako ste zadovoljni sa prodajom?
2024 08 01
> PretrpaniOrmar: > u 2,5 mjeseca na Vintedu sam imala 22 prodaje - ja zadovoljna :D Kako ste to uspjeli? Nedavno otvorila profil tamo i odmah imala 1 prodaju, al iza toga više ništa.
2024 08 01
I meni se cini da je jako puno djevojaka odustalo od krpica. Dugo sam vec na stranici i primjetim po nedavnim temama. Prije su se stalno otvarale nove a sada jedva tu i tamo netko napise novu. Ali razumijem kako je dosao Vinted on je mahom jednostavniji za koristenje.
2024 08 02
Dobila sam dvije lažne poruke, morala sam čak blokirati karticu. Ovo je platforma za fishing. Kako izgleda kad ti stvarno netko nešto kupi na ovoj stranici. jel mi može netko objasniti.
2024 08 02
> PretrpaniOrmar: > u 2,5 mjeseca na Vintedu sam imala 22 prodaje - ja zadovoljna :D Woooow to je bas odlicno, ja sam nekad tako na krpicama, sad nista, mogla bi pokusati, imam dosta toga za poslikati sad jedno sigurno 20 tak artikala
2024 08 02
Stranica odlazi u prošlost Samo i stalno operiraju prevaranti
2024 08 02
Čini li mi se, ili su na naslovnici pod novim artiklima samo oni s Trustap-om?
2024 08 02
Od "poboljsanja"krpica,prisilnog uvaljivanja trustupa,krpice su se jako srozale,a da ne spominjemo svakodnevne poruke prevaranata o kupnji samo da bi se domogli podataka s kartice,hakiranja postojecih profila Prodaja ide slabo,ako i nesto prodas druga strana se vise ne javi,a kamoli da ostavi povratnu Reklamiraju se samo vip i trustup korisnici,znaci prisiljavaju te da placas za promociju artikla,ako hoces nesto prodati Ukratko tuga i jad
2024 08 02
Pitala sam se isto, došla sam nakon nekog vremena, stavila dosta novih artikala, prodala tri (od cega je samo jedna ostavila povratnu.) Pregleda je jako malo, prevaranata dosta. Što kažete,reklame koje iskaču i vinted kao nova platforma rezultat su ovoga.
2024 08 02
> Tihana2509: > Pitala sam se isto, došla sam nakon nekog vremena, stavila dosta novih artikala, prodala tri (od cega je samo jedna ostavila povratnu.) Pregleda je jako malo, prevaranata dosta. Što kažete,reklame koje iskaču i vinted kao nova platforma rezultat su ovoga. Drage ženice pa prevaranata svugdje ima , neznam kako funkcionira taj vinted ali ranije sam tu čitala da i tamo ima problema pa stvarno neznam. Na sreću do sada iako sam tu dugo nisam imala prevara, tako da mi se neda s krpica postale su moj hobi. A bože dragi da ima nekad glupih pitanja kao npr kako bi to meni stajalo? a ženu nikad vidjela ili pitaju pa se više nejave, to je sve stvar čovjeka na koga naletimo. Prošli tjedan mi je snaha prevarena s neke stranice kupila i skupo platila odjeću , došlo sve za smeće , tako da moramo paziti što i od koga kupujemo. Zasad vjerna krpicama., volim ih a i žene koje mi se redovno javljaju. <3 Uvijek može bolje možda nas Admin čuje.
2024 08 03
> PretrpaniOrmar: > > Laninkutak: > > > PretrpaniOrmar: > > > u 2,5 mjeseca na Vintedu sam imala 22 prodaje - ja zadovoljna :D > > Kako ste to uspjeli? > > Nedavno otvorila profil tamo i odmah imala 1 prodaju, al iza toga više ništa. > oglase s vremena na vrijeme ponovno dignem sa novim slikama ako vidim da imaju malo pogleda. Isto tako, kada dobijem obavijest da mi je netko stavio neki moj predmet u omiljene znam im poslati ponudu sa nekom nižom cijenom > Dostupna sam više-manje uvijek (preko app) i odgovaram jako brzo što olakša dogovore. većinom odgovaram u roku par minuta od upita pa se takve prodaje uglavnom odmah i finaliziraju 😃 Sto znaci da dignete oglas? Obrisete i postavite novi? Ili ga uredite pa oglas dodje na vrh?
2024 08 03
Ja ne mogu poslati poruku iopce, ne znam zasto
2024 08 05
1 2