Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Answear- fali artikl

Molim vas pomoc ako je netko vec imao mozda slicno iskustvo. Moja prva narudzba na answear koji svi hvale i odmah problem. Narucila sam tenisice i 3 para natikaca,medutim, jedan par natikaca nije dosao. Paket je bio normalno zapakiran, odmah pri otvaranju sam se javila sluzbi za korisnike, i ugl poslali su mi da su oni pregledali kamere iz skladista i da su svi artikli spakirani. Ali nisu,nisu mi dosle jedne natikace . Sto dalje da ucinim? Rekla sam im da mi posalju koja je bila tezina paketa pri slanju, da cu vratiti sve da usporede. Ima li smisla javuti se udruzi za zastitu potrosaca? Hvala unaprijed na svakom savjetu :)
2024 08 01
Ja sam imala takav problem sa Zalandom gdje mi je došla prazna kutijica od Swarovski prstena, poslikala sam sve i napomenula da sam paket otvarala pred kolegicom. Naručila sam Mng torbu i ovaj prsten, torba je došla i pored nje prazna kutijica od prstena.. Odmah su reagirali i vratili novce, da rade na tome da se takve stvari više ne događaju.. Ono, netko je to uzeo prilikom pakiranja ili što, nikad nisam saznala.. A prstena više nije bilo na stanju..
2024 08 01
Najefikasnije rješenje za takve situacije je tražiti chargeback od banke ako ste platili karticom. Traže vas dokaz o kupnji i dokaz o dosadašnjoj komunikaciji i oni dalje sve rješavaju. Samo što treba oko mjesec, dva da dobijete novac nazad
2024 08 03
Preko THABW sam naručila Skechers tenisice. Nisu došle Skechers, već neke druge, koje su mi i za broj premale. Javila sam im na meil. Nema odgovora. Ima li netko iskustva sa njima?
2024 08 04
> Mimi1998: > Najefikasnije rješenje za takve situacije je tražiti chargeback od banke ako ste platili karticom. Traže vas dokaz o kupnji i dokaz o dosadašnjoj komunikaciji i oni dalje sve rješavaju. Samo što treba oko mjesec, dva da dobijete novac nazad Hvala na savjetu. Cekam ponovno njihov odgovor da ce sve provjeriti, zatrazila sam tezinu paketa pri slanju, napisali su mi da paket nije vagan.. sto mi bas nema smisla da nije vagan prije slanja ni pri slanju, ali necu odustati od svojih novaca, bas cu pokusati i na taj nacin,hvala puno
2024 08 04