Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tražim krojačicu

Molim preporuke za stvarno vrhunsku krojačicu/šnajdericu u Zagrebu koja zna šivati po mjeri. Šivanje sakoa od nule, znači po slikama.. treba biti vrhunski određeno pa ako netko ima dobra iskustva bila bi jako zahvalna. 😘
2024 08 09
Ukoliko još uvijek tražite šnajdericu, savjetovala bih udrugu "Kamensko", na stranici piše da šivaju i po narudžbi. Nemam iskustva sa šivanjem sakoa po mjeri, no osobno imala bih povjerenja u hrabre i vrijedne gospođe.
prije 29 dana, 23:02
Sako je teško sašiti, možda najteže od svega što nosimo, mora biti netko tko je spretan u šivanju baš sakoa, da, svakako djelatnice Kamenskog, i što je sad s djelatnicima koji su šivali za Varteks?
prije 29 dana, 05:11
> Felis79: > Ukoliko još uvijek tražite šnajdericu, savjetovala bih udrugu "Kamensko", na stranici piše da šivaju i po narudžbi. > Nemam iskustva sa šivanjem sakoa po mjeri, no osobno imala bih povjerenja u hrabre i vrijedne gospođe. Dobro ste rekli hrabre i vrijedne i znaju svoj posao ako dođete do njih imaćete što god poželite i biće vrhunski sašiveno u to ne sumnjam. :) Ogromna šteta za nas kupce što nema i ovih ostalih bile su prave pa su smetale trebala nam je Kinesko smeće. Moja krojačica radnica bivše Modee šteta ima trenutno unučiće inače mi je napravila što god poželim, povremeno neki sitniji komad ili popravak vrhunski napravi.
prije 28 dana, 08:57
Mislim na štetu što više nema toliko vremena za šivanje a unučići <3 <3
prije 27 dana, 16:09
> Felis79: > Ukoliko još uvijek tražite šnajdericu, savjetovala bih udrugu "Kamensko", na stranici piše da šivaju i po narudžbi. > Nemam iskustva sa šivanjem sakoa po mjeri, no osobno imala bih povjerenja u hrabre i vrijedne gospođe. Puno hvala, nisam imala pojma za tu udrugu (mislim, priču oko Kamenskg naravno znam).. super, svakako ću ih kontaktirati!
prije 26 dana, 21:04
Neznam, gledala sam njihove revije, nemogu reći da mi uljevaju povjerenje. Neznam kaj su one prije radile, radne uniforme il tak neš i sigurna sam da su to radile prema standardima, ali, tražit nešto vanserijski... Varteksice su super, al, tko zna gdje su se sad raspršile. Moja šnajderica je odlučila prestat radit, jer joj je dost krpanja prljave robe. Malo sam guglala kaj ima po zagrebu, oni su svi krcati narudžbama. To je jako ouno posla i nemogu to naplatiti, koštalo bi baš jako puno
prije 25 dana, 16:09
Evo primjer ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/de7f0232da1b9ea93292059a30c6b42e.jpg)
prije 25 dana, 16:13
> Nitospitos: > Evo primjer ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/de7f0232da1b9ea93292059a30c6b42e.jpg) DuoD sam kontaktirala.. i odustala od njih. Da ne pišem javno, ak koga zanima zakaj, nek mi se javi privat porukom.. Meni nije hitno, al bi baš htjela naći neku ženu koja zna kaj radi, sigurno bi naručivala više stvari. Imam super šnajdericu u kvartu, žena je penziju zaradila u Njemačkoj u tvornici, perfektna u svom poslu. Ali radi samo popravke i bukirana je skroz, veli da joj se ne isplati šivat po mjeri kad i ovak ima posla više nego kaj može napravit, a sto puta joj je jednostavnije (vjerojatno i financijski isplativije).
prije 24 dana, 08:07
Pa, da, tak se i meni čini,to je takav posao da jednostavno neznaju koliko da to naplate. Pokušavala sam kopirat jednu svoju haljinu i niš od tog.
prije 24 dana, 11:01
Ja više ništa ne prekrajam i ništa ne šivam. Par puta nisam bila zadovoljna skroz, zadnje sam se opekla kad sam trebala proširiti jedan kombinezon, trebalo je dodati još tkanine u opsegu struka, dakle razrezati ga i umetnuti novi dio. Sve sam ja nacrtala, kupila materijal, ona je čak ok napravila zanatski, ali ja kad sam to obukla nisam ga više htjela nosit. Skuplja pita nek tepsija, pristojno sam to platila, cijenim njezin trud i vrijeme. Također, ako npr. smršavite cca dovoljno je samo 5 kg, meni onda sve hlače padaju i sve mi je veliko. Majice i veste i jakne, to bude ok, ali hlače su koma. Šta vi radite po tom pitanju? Glupo je ić sužavat hlače jer možda se opet podebljamo. Vidjela sam da Temu nudi neka rješenja za to, nekakve kopče....koje se montiraju na pasicu..
prije 24 dana, 14:19
Je, tu baš suosjećam s curama koje osciliraju u težini, stalno mijenat garderobu, nema tu nekog rješenja. Moja šnajderica je bila odlična, al, nema je više🙄
prije 24 dana, 15:19
To ti dođe kao novi, izvanredan razlog za hitan šoping
prije 24 dana, 16:10
> sanjaurban: > Ja više ništa ne prekrajam i ništa ne šivam. Par puta nisam bila zadovoljna skroz, zadnje sam se opekla kad sam trebala proširiti jedan kombinezon, trebalo je dodati još tkanine u opsegu struka, dakle razrezati ga i umetnuti novi dio. Sve sam ja nacrtala, kupila materijal, ona je čak ok napravila zanatski, ali ja kad sam to obukla nisam ga više htjela nosit. Skuplja pita nek tepsija, pristojno sam to platila, cijenim njezin trud i vrijeme. Također, ako npr. smršavite cca dovoljno je samo 5 kg, meni onda sve hlače padaju i sve mi je veliko. Majice i veste i jakne, to bude ok, ali hlače su koma. Šta vi radite po tom pitanju? Glupo je ić sužavat hlače jer možda se opet podebljamo. Vidjela sam da Temu nudi neka rješenja za to, nekakve kopče....koje se montiraju na pasicu.. Ovo ti je ovo s Temu-a... :))) Meni baš neki dan sestrična pokazivala to, ona si je naručila, ima ih dosta u pakiranju. Ovo baš kao služi za proširit hlače, ono kad ih nemreš zakopčat. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/413237246bcf4655a52bfabd0e590ec3.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8764462d5420afecde3a79530de50767.jpg)
prije 24 dana, 19:01
Super za znat (nikad se ne zna). Trenutno mi treba za ljetne hlače duge i tri četvrt za posao- ali za malo ih pouzit. Pola ih nema one alkice za remen pa sam danas nosila remen na hlače bez alkica. To mi je stalno spadalo i nerviralo me. Budem malo potražila po Temuu dok ga ne ugase!
prije 24 dana, 20:09