Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

VIP članstvo 10 eura - prešutno poskupjelo ili?

Previše je bilo i dosada. Stalno sam plaćala, ali više ne mogu. Previše, a prodaje nema. Na krpicama sam 11 godina, pa samim time mislim da zaslužujem VIP, kao i više korisnika ovdje.
prije 24 dana, 16:36
"Potvrđeni korisnici po registraciji automatski dobivaju VIP uslugu." --> https://mojekrpice.hr/forum/t/283106/vip-promocije Evo lijeka za sve, Trustap ;)
prije 24 dana, 18:06
Sad mene zanima da li taj "vip" ističe nakon određenog roka (dobiješ jednom kao poklon dobrodošlice pa nadoplaćivaš ponovno ako želiš da ti to ostane) ili ostaje vječno na profilu kao i onaj plavi znakić u uglu avatara?
prije 24 dana, 18:09
Ma šta će bit prodaje, pa svi kupuju na Temu, hoćeš stvari za dom, odjeću, sitnice, fora stvari kao neka dobra rješenja, organizatore, čovječe, nema čega nema, lakše se pretražuje i sigurnija je kupnja. A na MK svi bi najviše prodavali, al ne bi kupili tuđe. Ne bi se ni mijenjali. Neisplativo je VIP članstvo, ne znam kome se to isplati. Imaju li top članice ikakve prodaje ovdje? Također, još su i sniženja, ima odjeće od 3-15 eura koliko voliš. Tako da mislim da nas ni VIP ne može spasit.
prije 24 dana, 18:25
10 eura mjesečno? Skoro kao HRT pristojba :') Evo ni smajlići ne štimaju na stranici...
prije 24 dana, 18:34
10 eura mjesecno za vip clanstvo je itekako previse,ne vjerujem da netko ima toliko prodaja,zamjena Podigli su cijene i promocije artikla,sve je to preskupo Zbog mozda 2 ili 3 prodaje mjesecno ne planiram to placati
prije 23 dana, 07:38
> sanjaurban: > Ma šta će bit prodaje, pa svi kupuju na Temu, hoćeš stvari za dom, odjeću, sitnice, fora stvari kao neka dobra rješenja, organizatore, čovječe, nema čega nema, lakše se pretražuje i sigurnija je kupnja. A na MK svi bi najviše prodavali, al ne bi kupili tuđe. Ne bi se ni mijenjali. Neisplativo je VIP članstvo, ne znam kome se to isplati. Imaju li top članice ikakve prodaje ovdje? Također, još su i sniženja, ima odjeće od 3-15 eura koliko voliš. Tako da mislim da nas ni VIP ne može spasit. Jel vi tamo prodajete? Nisam još čula.
prije 23 dana, 15:28
> Vikili: > > sanjaurban: > > Ma šta će bit prodaje, pa svi kupuju na Temu, hoćeš stvari za dom, odjeću, sitnice, fora stvari kao neka dobra rješenja, organizatore, čovječe, nema čega nema, lakše se pretražuje i sigurnija je kupnja. A na MK svi bi najviše prodavali, al ne bi kupili tuđe. Ne bi se ni mijenjali. Neisplativo je VIP članstvo, ne znam kome se to isplati. Imaju li top članice ikakve prodaje ovdje? Također, još su i sniženja, ima odjeće od 3-15 eura koliko voliš. Tako da mislim da nas ni VIP ne može spasit. > Jel vi tamo prodajete? Nisam još čula. Žena je napisala da tamo svi kupuju! Tamo se prodaju nove stvari.
prije 23 dana, 16:18
Da, tamo se kupuje.
prije 23 dana, 17:59
da..neznam što je s krpama meni se čini da su svi na dulji godišnji od krpica otišli..prodaje nemaotkako su bile izmjene ..gledam i teme su samo tko šta prodaje i neka reklama...tužno je baš postalo
prije 22 dana, 09:08
> Vicky1: > da..neznam što je s krpama meni se čini da su svi na dulji godišnji od krpica otišli..prodaje nemaotkako su bile izmjene ..gledam i teme su samo tko šta prodaje i neka reklama...tužno je baš postalo Je, baš je sve tužno.
prije 22 dana, 12:54