Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao u trgovinama C&A, LPP..

Pozdrav svima. Možete li mi reći neka iskustva s radom u ovim i sličnim trgovinama Trenutno radim u trgovini mješovitom robom, uglavnom više je prehrambena ali želim se maknuti od toga i otići u grad iako je to danas jako teško. Kad već ne mogu raditi u svojoj struci zbog noćnih smjena koje su u sklopu tog posla većinom, a u djelovima gdje se ne rade noćne nema praznih radnih mjesta. Hvala vam unaprijed za sve informacije ☺️
2025 02 02
Nadam se da nije u pitanju Studenac, Boso itd
2025 02 02
> malllaaaa: > Nadam se da nije u pitanju Studenac, Boso itd Takva jedna je
2025 02 02
Lidl Vam prima sezonce, doslovno si možete birati grad na obali, vrh smještaj (bar što se tiče Umaga), 1360 € brutto nude [ burzarada. hzz. hr/RadnoMjesto_Ispis. aspx?WebSifra=150488625 -> maknite razmake i kopirajte], tempo je ubitačan, ali lijepa lovica se zaradi. Ako se dokažete kao vrhunski radnik, znaju dati ugovor za stalno, eventualno Vas prebaciti u mjesto Vašeg prebivališta ako Vam je tu poslovnica bliže, ili snositi troškove smještaja do godine dana dok se ne snađete i privatno si nešto riješite (znam slučaj).
2025 02 03
> malllaaaa: > Lidl Vam prima sezonce, doslovno si možete birati grad na obali, vrh smještaj (bar što se tiče Umaga), 1360 € brutto nude [ burzarada. hzz. hr/RadnoMjesto_Ispis. aspx?WebSifra=150488625 -> maknite razmake i kopirajte], tempo je ubitačan, ali lijepa lovica se zaradi. > Ako se dokažete kao vrhunski radnik, znaju dati ugovor za stalno, eventualno Vas prebaciti u mjesto Vašeg prebivališta ako Vam je tu poslovnica bliže, ili snositi troškove smještaja do godine dana dok se ne snađete i privatno si nešto riješite (znam slučaj). Ne želim u Lidl jer znam da je tamo katastrofa da te iskorištavaju koliko god mogu i ako već moram raditi u trgovini onda tražim neku ne prehrambenu
2025 02 03
Svugdje iskorištavaju. Radim u jednom skladištu, doslovno muški posao, samo zbog malog djeteta i jutarnje smjene, da i tu se žensko iskorištava + skidaju sa plaće za svaku pogrešku (u Lidlu dobiješ par opomena i otkaz). Da sam mlađa i bez djeteta, pokušala bih sa nekom internacionalnom tvrtkom koja bi mi pokrila i smještaj, da usput imam i kakvo takvo ljetovanje 😊
2025 02 04