Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Električne četkice

Cure da li koja koristi električnu četkicu za zube?koji model odabrati ?isplati li se uzeti skuplju ili jeftiniju? Jesu li bolje okrugle četkice kao što ima oral b ili standarne kao što ima npr philips?imam probleme sa nakupljanem naslaga uz desni iako četkam redovito zube ,receno mi je da električne četkice rješavanu taj problem. Hvala :)
prije 26 dana, 19:59
Po meni nema potrebe davati velike novce na to i preporucila bih okruglu. Ja sam si prvo uzela neku skupu (originalna cijena je bila valjda oko 1000kn, a ja sam je uzela na popustu) sa standardnom cetkom i nisam bila bas odusevljena s obzirom na to koliko sam je platila. Kasnije sam nju dala decku, a sebi sam kupila oral b okruglu i imam osjecaj da ta rotirajuca puno bolje iscetka zube. I nije bila tako ni skupa koliko se sjecam.
prije 26 dana, 07:02
Koji model imate ?vidjela sam da ima oral b od nekih 50-500 eura..trenutno imaju snizenja cetkice su snizene sa 400 na 200 eura ali mi to svakako zvuci malo previse...mislim ne trebaju mi sad neke aplikacije vec da odradi svoj posao isto kao i ova za 400.
prije 26 dana, 08:19
Najdraže napravice koje temeljito čiste naslage su mi sonična četkica Philips diamond clean i moj omiljeni Waterpik, odličan za prostor između zubi i to sa velikim spremnikom da ne moram stalno dolivati vodu 😆 Waterpik sam kupila prije par godina u Bipi na 30% sniženju, puna cijena je bila cca 550 kn a diamond clean je bila cca 1700 kn, ali budu često i popusti. Diamond clean ima ravnu četkicu, puno mi je draža od okrugle Oral koju sam imala prije toga.
prije 26 dana, 09:39
> vedranapv: > Najdraže napravice koje temeljito čiste naslage su mi sonična četkica > Philips diamond clean i moj omiljeni Waterpik, odličan za prostor između zubi > i to sa velikim spremnikom da ne moram stalno dolivati vodu 😆 > Waterpik sam kupila prije par godina u Bipi na 30% sniženju, puna cijena je bila cca 550 kn > a diamond clean je bila cca 1700 kn, ali budu često i popusti. Diamond clean ima ravnu > četkicu, puno mi je draža od okrugle Oral koju sam imala prije toga. A cula sam da te rotirajuce znaju biti previse agresivne za desni a sad. .. jel bi se spaltilo uzeti npr ovo
prije 25 dana, 14:07
Sada je na akciji
upload
prije 25 dana, 14:09
> Ljiljanalj: > Sada je na akciji Ja imam tu četkicu odlična je, samo Waterpik mi je sa spremnikom za vodu od 1 litre, toliko mi otprilike treba da dobro očistim zube jer su mi jako stisnuti, a jednostavnije mi je bez dolijevanja. Ali ako je dobra cijena za tu kombinaciju zašto ne, Philips je odlična marka. Evo ovo imam, ova čaša je punjač
upload
prije 25 dana, 17:30
I ovo
upload
prije 25 dana, 17:30
> vedranapv: > I ovo Ja imam donje zube jako stisnute tako da bi mi dobro doslo..hvala 🙂
prije 25 dana, 20:00