Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

UPOZORENJE na profil mojarobica10 (predstavlja se kao Katarina Dragić)

No,krasno! Već?!
prije 9 dana, 09:54
Bilo bi dobro da krpičarke to sve pokupuju pa da ih nema više na stranici..
prije 9 dana, 10:08
🤣🤣🤣jeb ih luj vüton,to meni sve ko plastika izgleda,to je zadnja torba koju bih kupila
prije 9 dana, 13:20
e, al nitko nas ne pita šta će kupit i furat
prije 9 dana, 16:52
Nas trendseterice🤣🤣🤣
prije 9 dana, 17:42
Dobro kaj Lujko nema platnene ruksake, jer bih i ja otvarala temu. Ovo kaj nudi uopće mi nije napeto. 🥱
prije 9 dana, 18:32
🤣🤣🤣mislim da ne. Ma,to je sve krasno, I seže davno u prošlost,i kužim da je neki statusni simbol,iako nije to vrh,al,ako ga se prodaje kao na placu, nije mi to to,i ako je došlo da toga da ga se prodaje kao nesretnog guccija,na svakom koraku,na krpicama,onda to nije visoka moda. Ja volim skupe stvari,ali ne želim bit išarana slovima i deklarirat se. E,dana, ostavljam jučer jednoj curi ocjenu,kad vidim i ti kupuješ u tom "dućanu" kozmetiku😄 sad bu nas urbanica oprala i išla provjeravati 🤣🤣🤣
prije 9 dana, 19:28
Ja ne priznam nikakve statusne simbole nit mi govore išta konkretno o osobi koja ih nosi. Priznam pamet, sposobnosti i vještine, trud i marljivost, a cijenim i karaktere ljudi koje odaberem da ih cijenim. Na statusne simbole se poseXXX ako su samo da budu tu. Jao, vi i kozmetika, ne bum niš provjeravala, dovoljno sam već vidjela kod one na 11 stranica, dost mi je bilo, možete kupovat kod nje ili kod neke druge, neću vas špotati. Vaše pare, vaše kremice. Ja ionako niš od toga skoro ne trošim. Lijepo se otuširaš u čistoj vodi, nabaciš osmijeh i gdje ti je kraj. Bore ćemo svi imat, možemo se mazat koliko hoćemo, koža prirodno stari, bolje popit 2 l vode dnevno nego imat kremu od 100 eura.
prije 9 dana, 20:55
> Nitospitos: > Nas trendseterice🤣🤣🤣 riječ se toliko udomaćila kod nas i toliko nam je potrebna da je ušla u rječnik HJ, evo sad išla gledati na HJP da utvrdim tu činjenicu...
prije 9 dana, 20:57
Meni je torba samo smetnja u životu,nevolim ju držat u ruci,nevolim da mi pleše oko tijela,nebokim tražit stvari po njoj,volim jakne s velikim žepovima. Al,kaj ćeš kad za neke torbe postoje liste čekanja... kad čovjek,ako mu je to doseg,ima brdo para,onda ga boli briga kaj nosi,a oni s manje imaju satove i torbe i botox.. kupujemo banalnu kozmetiku koja je kako i spada na krpicama duplo jeftinija. Blago tebi kaj ti je voda i sapun dosta😄
prije 8 dana, 04:29
Ah,te torbe,vječna tema...
prije 8 dana, 05:44
Nitos, kaj se tiče kozmetike 🤫 Kaj Sanja ne zna, nije se ni dogodilo...
prije 8 dana, 08:21
🤣🤣🤣nemreš s njom,neda da koristiš kozmetiku, da kupuješ cipele...
prije 8 dana, 09:14
Haha! Vidim da Sanja utjeruje strah u kosti :D
prije 8 dana, 09:20
> NadaMihaljevic: > Haha! Vidim da Sanja utjeruje strah u kosti :D Pokušavam od Nitos napravit razumnu i umjerenu potrošačicu x-)
prije 8 dana, 12:05