Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Komuniciranje s drugim korisnicama..

Hej, dame. Zanima me kako se vi postavite prema prodavaču ili kupcu? Ja osobno odgovaram uvijek na upite veselo, smajlicima i sl. Isto tako i kad želim nešto. Nikad ne odgovaram onako "hladno" na pitanja, sa da, ne, ok, pozz. Nimalo mi se ne sviđa kad želim od nekoga nešto, i onda lijepo pitam, a one preko k.... odg. [:frustriran] Kakva su vaša iskustva s time? :)
2013 10 21
smajlici su kod mene obavezni! obozavan smajlice sa svima san na ti, tako mi je draze i normalnije "vi" mi je nekako ... nezzzz ... preukoceno obozavan sa nekon korisnicon upast u neke spike i malo se rastipkat , hehehhe i volin kad dobijen normalni odg. sa vise od 2 slova
2013 10 21
Ja sam takva da kad god pošaljem upit, napisem: Bok, ili nesto sa [:smijesi] i nakraju hvala, ugodan dan...jer ipak nista me ne košta, a osobno nevolim kad dobijem poruku tipa: "zamjena?" ili nesto u tom stilu kao da se naplaćuje svako slovo, ma daj! ili bahatost kad želim kupit nešto,pa kao da joj se neda prodati,pa to je od šogorice, od sestre bla bla, nakraju ja ozbiljan kupac a vidim ona proda nekom drugome.... [:boji] odgovorim na svaki upit, jer postavim se prema drugima onako kako bih voljela da se i drugi postave prema meni [:smijesi] a opet svakakvih baraba ima, 100 žena 200 sisa [:smije]
2013 10 21
HEHEHHEHE ... treba skontat kakva je osoba koja trazi nesto od tebe ,a to se odmah skuzi po pitanjami o artiklu i onda se prilagodis ;)
2013 10 21
Da, nekako je ugodnije kad vidiš te smajliće [:zaljubljen]
2013 10 21
Meni se osobno ne sviđa kad ja curi sve lijepo, pristojno, pitam ju i više pitanja za neki artikl, a ona meni doslovno za svaki samo da, aha, ok. Ni bok, cao, zdravo, ništaa. [:frustriran]
2013 10 21
Baš to Snježana, slažem se! ja isto stavim smajliće, uvijeek! ali, dok dobim nazad odgovor sa natipkanim jedva jedvice par riječi,(tipa to, ok, aha, dobro,i sl.) sve mi padne u vodu.... sve hladno... [:tuzan] Svaka čast izuzetcima, rijetke su takve.... [:sramezljiv] ali, niti pozdrav, niti hvala... [:vrti]
2013 10 21
@Ametista baš...kao da se naplaćuje svako slovo.. Definitivno najiritantija poruka i najneodgojenija.. Zamjena? Dobro veli stasa..kakvo pitanje takav odgovor,al ja ipak odgovorim potpunim odgovorom i naravno pozdravom i odzdravom,mada takve to ne zaslužuju pogotovo što za zamjene uglavnom nisam. [:smije]
2013 10 21
[:smijesi]
2013 10 21
Cure, malo nevezano uz temu, al kad već pričate... [:kesi] Da li je moguće pronaći korisnicu po imenu, odnosno, može li se negdje upisati korisničko ime osobe i tako je pronaći?
2013 10 21
Ako ima artikle na prodaju,da. Upišeš nick u tražilicu.
2013 10 21
Pa da, upišeš u tražilicu korisničko ime i izbaci sve artikle te osobe.. ispod svakog artikla je korisničko ime i to je to! [:smijesi]
2013 10 21
Mrzim one hladne odgovore od 2 slova.Ili recimo pošaljem upit u vezi dimenzija neke torbe ili neceg i nikad ne dobijem odgovor.To je tako neljubazno [:ljut] Ja uvijek dodajem smajlice [:smijesi] [:jezik] jer su zakonnn.
2013 10 21
smajliciiiiiiii za bolje poslovanje na krpicama [:jezik] [:smije]
2013 10 21
[:kesi] [:kesi] [:kesi]
2013 10 21
1 2