Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pretjerivanje s cijenama -.-

Okej, znam da postoji ova tema već, aliiiii, ne mogu se prestat čudit ovome što sam sad našla [:frustriran] Cura stavi haljinu s ebaya, i stavi duplo veću cijenu nego što tamo dođe i jooš napiše plaćena ajmee koliko više nego što košta. Znam da svi određujemo svoju cijenu, alii, kud je još toliko više nabije, još plus to laže koliko košta. Čemu to?? Neke cure stvarno misle da smo toliko mutave pa ne možemo pogledat ilištaa? aaaaaaa. Jooj, kak sam ljuta [:frustriran] Trebala bih se maknut s ove stranice, jer će mi živci skroz otić [:smije]
2013 10 31
[:smijesi] Slažem se. Neke stvari koje se prodaju ovdje nemaju realnu cijenu s obzirom o čemu se radi, kakva im je stvarna cijena. Već sam na jednoj temi i sama rekla koliko je to bez veze. Ali eto, bit pametan pa istražit malo o onome šta se prodaje...
2013 10 31
ja sam nedavno otvarala istu temu...tak da mi je sve jasnoi potpuno se slažem s tobom,zato u zadnje vrijeme niš ne kupujem.. [:smijesi] [:smijesi]
2013 10 31
Slazem se, ista stvar za ogrlice, ma opcenito sve.. Ima cura koje su zbilja razumne sa cijenama i svjesne da je ovo second hand roba, ali vecina pretjera.. odes u ducan i prodes jeftinije :D I takoder, strasno me ljuti kada vidim da cure prodaju vestice po cijeni od 100kn, a u ducanu maxi nova nades iste za 49kn..
2013 10 31
ma nemoj trošiti živce oko toga. ti znaš koja je prava cijena i ignoriraj to, a takve cure očito imaju svoje kupce koji eto.. nisu informirani dovoljno [:smije]
2013 10 31
Snježo, a nakit? Jesi vidila one stejtment ogrlice i lance? I ja sam se iznervirala prvih dana ali kad bi tako reagirala na svaki, završila bi u Vrapču. Ne idi nigdje i ne uzimaj k srcu. [:smijesi]
2013 10 31
pa zato iste artikle gledam otkad sam ovdje,očito im ne ide prodaja,pa nisu cure glupe [:hihot] [:hihot]
2013 10 31
Ma joooj, baš je za popizdiiit više. Taman sam si jučer naručivala haljinu s ebaya i nađem tu haljinu, i reko hoću, neću, i odlučim se za drugu. Aj da je stavila malo više, aliii ovo nije maloo, i jooš ladno slaže koliko dođe [:znoji] Jaoo, majko milaa. Dođeš na stranicu da jeftinije prođeš, kad ono [:ljut]
2013 10 31
što je najgore ovo skuplje se proda. ista majica kao što ja imam prodana za 90kn a kod mene je 40 [:sokiran]
2013 10 31
Maa, stravaa. Lijepo one hoće nas zajeb**. Jaoo, jaooo. Strašno me to ljuti [:znoji]
2013 10 31
Ja sam na takve stvari ajde već navikla. Ali kad vidim da cura stavlja Fruttini mlijeko za tijelo koje inače novo u Mulleru košta 34 kune za 40 kn i to još korišteno, padne mi mrak na oči. Ali to je čisti bezobrazluk.. [:vrti]
2013 10 31
nije vrijedno spomena..prije mi je išlo na živce al sad samo zaobiđem [:smije]
2013 10 31
ja sam danas skužila jednu "sitnicu" koju sam prodala za 25kn a žena je to sad stavila u prodaju i stavila cjenu 120kn!! hahahaha
2013 10 31
istu tu, koju sam ja njoj prodala!!
2013 10 31
hahhaa [:smije] krasnoo.Koliko je žalosno, toliko je smiješno.
2013 10 31
1 2