Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

nova na krpicama

Mene zanima što znači da je netko praćen? Npr.indica je praćena od xy...?
2013 01 03
Kao na twitteru follower. [:zaljubljen] Prati te, dakle imaš zanimljivu ponudu u svom ormaru :)
2013 01 03
[:smije] Vidi stvarno. [:smije] Onda ne znam odgovor! Možda te prate jer žele da i ti njih pratiš, tko će ih znat, misterij! [:zaljubljen]
2013 01 03
Ma ništa posebno, neki članovi možda samo broje koliko ima drugih članova na krpicama ili ih možda samo tek tako označe, nije to nikakav alat za špijunažu, ne trebaš se brinuti... [:smije] [:smije] [:smije]
2013 01 03
[:smije] Draganna, ti je baš pratiš [:sokiran] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 01 03
pa baš sam je maloprije označila da je pratim jer mi je bilo presmiješno.... [:smije] [:smije] [:smije]
2013 01 03
Indica, ne boj se, ima svega ovdje ali nema mrtvih i otetih [:sokiran] [:smije] [:smije]
2013 01 03
Cure, nemojte mi se smijati.... [:hihot] ja sam vam malo vintage [:smije]
2013 01 03
Ma sve 5!!!! [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 01 03
Za dan-dva se budeš ufurala u sistem Krpica! Sretno [:smijesi]
2013 01 03
Mozda te prate jer imas dobar ukus pa joj se svidja sto si stavila pod omiljeno...konkurencija [:hihot]
2013 01 03
Ima ti ovdje mala kamerica, pa kada označiš nekoga da ga želiš pratiti, u svakom trenutku znaš gdje je i što radi [:smije] [:smije] [:smije] Šala, šala!! Nemoj mi zamjeriti, nisam mogla odoljeti, he, he [:jezik] Ništa ti to draga nije strašno- ono, kao, treba ti biti kompliment kada te netko prati- sviđa mu se tvoja ponuda, ili, u tvom slučaju, vjerojatno su u pitanju stvari koje si lajkala, ili- možda te želi na taj način potaknuti da pogledaš njenu ponudu.. u svakom slučaju, potpuno bezopasno..pozz [:poljubac]
2013 01 04
Ja recimo pratim neke cure jer su preporučene za super kupce koje uredno poštuju dogovor [:smijesi]
2013 01 05
poštovane korisnice portala, imam par pitanja za vas pa vas molim da mi odgovorite. Nova sam na portalu, evo upravo otvorila profil, ali neće mi učitati profilnu sliku, eto majke loadira vec 20min, a smanjila sam ju i sve. Naravno stavila bi vlastitu sliku a ne neku bezveznu skinutu s interneta, pa neznam jel to čeka neko odobrenje pa je tako sporo ili? i nece mi zapamtiti ni ono o meni, napišem i uopće se ne spremi. [:tuzan] s obzirom da sam nova potrajat će dok ne uslikam sve i postavim dućančić, ali voljela bih imati barem osnovne podatke za sada, a meni se ništa osim imena ne pokazuje. molim odgovor. hvala i Lp
2013 02 14