Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Zdravlje /

Bolesti /

Operacija koljena - mogući otkaz?

Bok curke, evo upravo sam danas saznala da u iduću srijedu idem na operaciju koljena. [:place] Doktor je rekao da me čeka mjesec dana oporavka. E a sad je stvar u tome što ja imam posao i ugovor mi ističe 31.1., u toj firmi radim već 10. mj. i sad je pitanje mogu li ja dobiti otkaz za vrijeme bolovanja? Željela bih i dalje nakon operacije raditi u firmi, ali eto skoro na sredini trajanja bolovanja meni ističe ugovor i sad ne znam šta me čeka [:ljut] [:ljut] [:ljut] Imate li kakav savjet ili informaciju?
2014 01 15
na,žalost možeš
2014 01 15
ak je npr meniskus ti možeš doć na posao nakon 2 tjedna već..pa pokažeš dobru volju rada s nogom na povišenom i štakom :))
2014 01 15
za vrijeme bolovanja ne mozes dobit otkaz. vode ti se prava onoliko koliko bolovanje traje. drugo je hoce li te docekati produzenje ugovora po povratku. [:smijesi]
2014 01 15
martina98 krasno [:place] sanjicass evo ti dijagnoza ak ti kaj to pomaže xD MR ruptura LCA, ruptura med. meniska, oštećenje hrskavice u smislu hodnormalacije na lat. i med, faseti desnog koljena i oba kondila desnog femura II st. Posao je takav da se moram saginjati i klečati, tak da definitivno ne mogu nakon 2. tj držat nogu na povišenom [:tuzan]
2014 01 15
da probas dobit produzenje ugovora pa onda na operaciju? [:sokiran]
2014 01 15
Za vrijeme bolovanja MOŽEŠ dobiti otkaz ako je unutar bolovanja datum kojim ti ističe ugovor na određeno vrijeme.
2014 01 15
a ne znam kak? ak 22. moram na operaciju, a 31. mi ističe... Ova ženska što nam donosi ugovoro najčešće dolazi dan - dva prije isteka ugovora.
2014 01 15
sandrari podrazumijeva se da ugovor traje do 31.1. dakle do tog datuma je mirna. iza toga, ako ne isposluje produzenje ugovora...
2014 01 15
Apsolutno. Ali moram biti iskrena i sve ovisi o dobroj volji poslodavca/šefa, šta već. Bilo bi najpametnije da obavi operaciju u veljači, kad (i ako) produži ugovor, Sve ovisi u kakvoj firmi radi, imali dosta ljudi da se "pokriju" za to vrijeme.... Samo hoću reći da zakonski smije dobiti otkaz iako je na bolovanju (zbog ugovora na određeno).
2014 01 15
ma jasno, datum isteka ugovora odredjuje i max trajanje bolovanja. sve 5. ako fizicki ikako moze izvesti da ide na op cim bude imala rjesenje statusa u firmi, svakako..dakle citabicu u ruke pa onda obaviti sto se mora..al imam osjecaj da to dijagnoza ne dozvoljava..ne znam
2014 01 15
a da ti lipo tamo 28.-29-30og trazis godisnji da ti dadu? mislin da bi ti onda produzili uguvor bar za to vrime dok si na godisnjen ( 10, 15 dana ) i do tada se oporavis teke i pokusas nastavit radit nezzz
2014 01 15
Pa ne znam baš mogu li doktora nazvati i pitati ga za drugi datum, jer mi ovaj ne odgovara :S
2014 01 15
ja bih objasnila sto je na stvari..svakako pokusaj..mozes li se kretati, ides li raditi?
2014 01 15
E da... Frendu je u desetom mjesecu dijagnosticiran melanom.. hitna operacija, bolnica i bla bla.. taj dan mu je baš bio zadnji dan ugovora.. objasnio je situaciju šefu na šta mu je ovaj mrtav hladan rekao da mu je kao žao, da mu želi brz oporavak, da je bio dobar radnik i da se javi kad ozdravi!! Etooooo...
2014 01 15
1 2