Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

može li se poništiti tisak slanje??

Pozdrav, ispričavam se ako otvaram temu na krivom mjestu ili postoji slična, no hitno mi je. Cura s kojom sam se dogovorila za zamjenu, po negativnim komentarima drugih korisnica ispada - PREVARANTICA. Radi se o fashionholic1, imala je do sada pozitivne kritike, da je draga i slatka i super, pa sam odlučila ne biti skeptična. ali ne. zajeb. još uvijek nije pokupila paket - da li ikako mogu reći ovima u tisku da ponište slanje, odnosno da joj NE DAJU DA POKUPI TAJ PAKET??? zovem ih, nitko se ne javlja. krasno
2014 04 17
Ako ona ne pokupi paket vračaju ga na kiosk s kojeg je poslan. Mislim da je rok podizanja paketa 7 dana.
2014 04 17
cura ima samo 2 negativna komentara i ostali su svi pozitivni. a u ta 2 komentara se uopće ne objašnjava kako ih je ona prevarila. kako znate da ti komentari nisu lažni? nije da branim curu, ali ne možete ju ni optužiti da je prevarantica bez razloga.
2014 04 17
Ne kužim. Ti si svoj dobila?
2014 04 17
još nije poslala paket, kao nije joj usput, rađe bi poštom i sl. cura koja joj je ostavila negativnu informaciju ima 46 pozitivnih, tako da
2014 04 17
E onda zbilja ne znam... provjeri na tisku dal imaš šta u dolasku? Mislim nije joj usput, a usput joj je pokupit svoj paket.. ne kužim, al ok
2014 04 17
bez šifre ne mogu ni provjeriti dal mi je šta u dolasku
2014 04 17
Možeš na tisku.. kažeš ime i prezime i teta provjeri
2014 04 17
Ne znam za to, ali u tisku su ful neodgovorni. Meni su zagubili paket, trebalo im pun kufer da mi ga vrate, i to nakon tisucu natezanja i zvanja da bi otvorili paket i govorili mim kaj je unutra, e nakon toga je ostala iz paketa jedna stvar kod njih, ja paket, naravno nisam mogla poslat bez toga. To je sve skupa trajalo oko mjesec i nesto, i kad sam ja poslala napokon paket gospodici, kada je stigao proslo je 2 mjeseca. Bila sam razocarana s jedne strane. [:tuzan]
2014 04 17
Pa jel možeš nazvati na tisak na kojem ona treba podići paket i reći im da joj ga ne daju? Makar sumnjam da će tete tek tako odbiti dati paket [:tuzan]
2014 04 17
baš loše :/ do sad sam imala samo pozitivna iskustva s tiskom. al mogu si zamislit da je frustrirajuće! ne postoji broj pojedinog tiska, samo broj korisničke podrške. a ona im je jaka, apsolutno se nitko ne javlja [:frustriran] [:frustriran] sva sreća da sam još zadržala račun
2014 04 17
ja san to pokusavala, zvala tisak broj,pa mi dali broj skladista, pa mi tamo dali broj grada koji mi treba, pa tamo opet br. mobitela momka koji vozi tiskov kombi, i stvarno san mislila da ga nece dat, bas mi se para ok,sve san mu objasnila da me zezla cura i tako to, i napricali se mi, ono,uvjerena san bila da ga nece isporucit, 3,4 puta me pita da mu ponovin sifru i ime te ( nemogu rec osobe jer se nije tako pokazala) i na kraju je ipak isporucen. teta na tisku ga je dala bez obzira sto joj je on reka i napisa i sve, ocito pozna tu i ova joj napunila glavu i slicno [:frustriran]
2014 04 17
al zbilja što je s takvim ljudima, nešto tu fali u glavi. zar ozbiljno nemaju pametnijeg posla. izgleda da su nakon pročitanog maila preusmijerili paket meni natrag, na tisak s kojeg sam ga poslala. bar tako vidim po statusu paketa - Paket je u distribuciji prema primatelju. Mjesto dostave je promjenjeno nadam se da neće biti komplikacija [:kesi]
2014 04 17