Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zasluženo da bude javno! :)

HVALA - od srca mog dvadesetogodišnjeg korisnici KreativnoSelo. Ona najbolje zna zašto. Slučajno smo došle u kontakt, i javila sam joj se opet nedavno u vezi jedne korisnice i savjeta što i kako napraviti. Ženska je kraljica. Hvala joj što se saslušala kad mi je bilo grozno jer sam izvozana od strane jedne dotične. Hvala na sto i jednom savjetu. Žao mi je što nisam malo oštrija, i nisam postupila onako kako mi je rekla, nego sam po svome napravila. I hvala joj najviše što mi je rekla poslati njene ruževe, bez kune i bez ikakve zamjene, jer sam rekla kroz razgovor da mi se sviđaju! Još uvijek, unatoč svemu, postoji dobrih cura/žena na ovoj stranici. Cura koje su spremne pomoći uvijek i svagdje. Nadam se da će one i prevladati i, da će, sve one koje nas planiraju zavlačiti i tlačiti lažima da će otići odavde! [:poljubac]
2013 02 22
Svaka čast, ovo je melem za oči, još ipak ima zbilja dobrih cura [:zaljubljen]
2013 02 22
Melem za pročitati, a još veće zadovoljstvo doživjeti ovakvo nešto. :) [:zaljubljen]
2013 02 22
bravo [:kesi]
2013 02 22
KreativnoSelo, tj. Andrea je stvarno super cura, :) hvala bogu da i takvih još ima :) pogledajte njen rad na facebook-u, predivne stvari radi... svaka čast!!!
2013 02 22
Slazem se i mene su prevarili ali kad sam kupovala:-(sta mogu
2013 02 22
Cure tako je divno kada ste tako dobre i drage.Tako je lijepo znat da na krpicama ima divnih osoba poput "kreativnoselo"Curs sto vise ovakvih tema,svaka cast
2013 02 22
@elenaalma- slazem se, predivne stvari radi. Cure pogledajte! ;) [:zaljubljen]
2013 02 22
KreativnoSelo potpisujem! Cura/žena mi se nikad niej zamjerila i koliko god sam puta vidjela bilo da je što komentirala , objavila, bila je srdačna, ljubazna i ono najbitnije svoja!
2013 02 22
I ja imam takoder za Andreu samo rijeci hvale jer kada me jedna cura tu prevarila ona mi je bila najbolja podrska u rijesavanju problema i najbolje mi je pomogla da se rijesi problem izmedu nas tj da mi cura vrati moje stvari.....hvala ti jos jednom puno puno [:zaljubljen]
2013 02 22
Upravo to, Niikii.. Ja sam imala taj neki problem, i nisam znala kome se javiti jer nemam tu poznanica na krpicama. Našla se ona, i sretna sam što se našla baš ona. :))
2013 02 22
[:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:sramezljiv] Malo je reći da me sram! Hvalaa puno tebi, Ružo, jer si mi se povjerila i nadam se da ćeš ubrzo zaboraviti to negativno iskustvo i nastaviti sretno s prodajom ovdje! [:smijesi] Ruževi za Ružu! [:zaljubljen] Hvala i svim ostalim korisnicama i nadam se da ćemo što manje morati "plakati" nad izgubljenim novcima, prevarama i sl. a što više u smijehu i miru provoditi vrijeme ovdje. [:zaljubljen] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 02 22
Svaka cast.
2013 02 22
svaka cast!! [:smijesi]
2013 02 22
Ja sam apsolutni fan @KreativnoSelo [:smijesi] Drago mi je da je napokon jedna pozitivna osoba isplivala i pobrala zasluženu hvalu! [:smijesi]
2013 02 23
1 2