Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Program vjezbanja za mrsavljenje

Bok cure! [:smijesi] Trebam pomoc s odabirom programa vjezbanja. Visoka sam 166cm i imam 65kg. Imam vrlo razvijene misice (ruke,trbuh, a najvise noge). Ja ubiti stalno nesto vjezbam, skidam neke vjezbe, kombiniran... Ali nikako da dodjem do zeljenih rezultata. Sto se tice prehrane, to nikako ne mogu srediti. Odredim si da cu se drzati necega, ali nakon 2-3 tjedna popustim [:ljut] e sad, meni treba neki program vjezbanja pomocu kojeg cu samo skinuti kile (masne naslage jel) s cijelog tijela, ali koji mi nece dodatno ojacati misice jer to ne zelim. Prehranu sam sad stvarno spremna srediti, citala sam puno o tome svemu i zakljucila da je dovoljno da izbacim slatkise, sokove i ostale gluposti koje imaju puno kalorija, a ustvari ne daju toliko energije i ne zasite dovoljno, i opcenito da svaki dan potrosim vise kalorija nego sto unesem. Eto, cure ako imate koji prijedlog pisitee [:kesi]
2014 12 28
Istoo je i meni,vec imam dovoljno misica i trebam skinuti kile...curee predlazite [:zaljubljen] [:jezik]
2014 12 28
Ništa bez sređivanja prehrane. Možeš se ubiti u kardiju ako više unosiš nego trošiš.
2014 12 28
Ok, očito nisam bila jasna: samo hoću reći da joj badava sve vježbe kakve god bile dok ne sredi prehranu, a kad sredi prehraanu bilo što od vježbi će joj biti super. Od programa kardia koji se nude. Znam po sebi kojoj je prehrana u žešćoj banani.
2014 12 29
A koliko kila imaš viška? :) Napravi si na zdravoj kravi profil i tamo možeš pratiti koliko si kalorija pojela taj dan, i jesi li unjela dovoljno hranjivih tvari. 2. kupi si magnezij, meni je on jako pomogao u mršavljenju, a osim toga puno sam se bolje i osjećala, nisam bila toliko umorna kao inače. 3. pij između 2-3 litre vode dnevno, a u vodu možeš iscjediti limun, koji sagorijeva kalorije, a i voda je finija s njim :) 4. odaberi si jedan dan u tjednu u kojem ćeš varati, naravno ne sad da se prežderavaš cijeli dan, već da si taj dan uzmeš jedan obrok za kojim žudiš 5. puno voća i povrća, i to sirovog najbolje. Radi si smoothie, lisnato povrće je najbolje :) i to možeš popiti umjesto večere ( na intenretu imaš hrpu recepata :) ) 6. ujutro obavezno zobene pahuljice, dugo te drže sitom, a jako su zdrave i meni su puno pomogle u mršavljenju :) 7. Za ručak pojedi što god imate za ručak, ali samo jedan tanjur i to najbolje onoliko koliko ti stane u obje šake kada ih skupiš. 8. nemoj gladovati nikako, kada ogladniš pojedi neko voće, ili zobene ili smoothie, od gladovanja ćeš samo više žudjeti za hranom i brže ćeš posustati i odustati.
2015 01 07