Duže vrijeme čitam o tom avokadu, zdrav,kaloričan ..ali opet zdrav, stavlja ga se u sve i svašta.. I odlučim se kupiti Avokado.
Pratila sam upute sa interneta i kupila avokado zelene bolje koji je bio mekan,i ostavila ga jedan dan da još malo smekša.
Prerezala, nasjeckala,i kada sam ga probala bila sam razočarana jer mi nema nikakav specifičan okus i ne bi ga mogla jesti narezanog na kockice.. tako sam tražila recepte po netu, i naišla na nekakav receptić da se smiksa,doda papar,limunov sok i maslinovo ulje,i to mi se činilo najprivlačnije.
Narezala sam avokado na kockice, dodala iscijeđeni sok pola limuna, žličicu papra, žličicu crvene ljute paprike, maslinovog ulja odokativno (nisam ga imala dovoljno,tako da sam dodala mrvicu suncokretovog-čisto da dobije konzistenciju umaka)
Narezala sam pola glavice sasvim malog crvenog luka,te jedan mali režanj češnjaka sasvim na sitno, i žličicu soli i upalila mikser.. i ispalo je nešto prrreeeeeefino! :)
Ne znam uz što se jede, ali meni je na korici kruha tako odlično!
Ako netko ima još nekakav recept,pišite!
Duže vrijeme čitam o tom avokadu, zdrav,kaloričan ..ali opet zdrav, stavlja ga se u sve i svašta.. I odlučim se kupiti Avokado.
Pratila sam upute sa interneta i kupila avokado zelene bolje koji je bio mekan,i ostavila ga jedan dan da još malo smekša.
Prerezala, nasjeckala,i kada sam ga probala bila sam razočarana jer mi nema nikakav specifičan okus i ne bi ga mogla jesti narezanog na kockice.. tako sam tražila recepte po netu, i naišla na nekakav receptić da se smiksa,doda papar,limunov sok i maslinovo ulje,i to mi se činilo najprivlačnije.
Narezala sam avokado na kockice, dodala iscijeđeni sok pola limuna, žličicu papra, žličicu crvene ljute paprike, maslinovog ulja odokativno (nisam ga imala dovoljno,tako da sam dodala mrvicu suncokretovog-čisto da dobije konzistenciju umaka)
Narezala sam pola glavice sasvim malog crvenog luka,te jedan mali režanj češnjaka sasvim na sitno, i žličicu soli i upalila mikser.. i ispalo je nešto prrreeeeeefino! :)
Ne znam uz što se jede, ali meni je na korici kruha tako odlično!
Ako netko ima još nekakav recept,pišite!