Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Splitska banka

Jedno blitz pitanje - koliko im treba da proknjiže uplatu - ako netko POUZDANO zna, po principu, "AKO-ONDA" - konkretno, ako je sinoć internet bankarstvom uplata obavljena preko Erstea, koliko treba da sjedne u Splitsku? (očito ne sutradan, rofl, jer danas u 11 još nije bila na računu).
2015 01 15
imam splitsku i meni bi to već bilo na računu, taj iznos, a drugi dan, tj sutra bi pisalo točno ime uplatitelja i ostali detalji. osim ako je uplata bila u petak navečer, onda bi tek u pon bio iznos, a u utorak podaci uplatitelja..
2015 01 15
vec ti je trebalo biti proknjizeno na racunu..
2015 01 15
Trebalo je ved biti vidljivo
2015 01 15
ja koristim mobilno bankarstvo i uplata sjeda odmah čim autoriziram transakciju, neovisno u koju banku uplaćujem novce. kad osobno ideš u banku, također odmah sjeda na račun, pod uvjetom da uplaćuješ u banci u kojoj je račun otvoren. ako je na račun uplaćeno u pošti ili drugoj banci, uplata sjeda sutradan, ili, kako je maryjane rekla, u ponedjeljak ako je uplata izvršena u petak, subotu eventualno.
2015 01 15
Ma uplaćivala sam sama sebi [:smije] Pitam zato jer sam htjela zatvoriti račun u splitskoj (ne služim s njime već duže vrijeme, ne znam zašto to nisam prije napravila) jer jedini promet koji imam po toj kartici je naknada za održavanje računa koju mi svaki mjesec uzimaju [:pospan] Jučer mi je došao godišnji obračun - da mi je kartica 25 kn u minusu zbog naknade. Pa sam išla s Ersteovog internet bankarstva sinoć uplatiti da pokrijem minus, rekoh, pa da danas napokon odem taj račun zatvoriti. Kad ja došla u banku, a žena mi kaže da mi je račun još uvijek u minusu, odnosno da nikakva uplata nije vidljiva pa da dođem neki drugi dan.. Pa zato pitam, tko je tu lud, jer znam da inače sve uplate do 15h budu vidljive isti dan, dok one nakon 15h budu vidljive sutradan. S obzirom da mi je s erstea stigla potvrda o uspješnoj transakciji, a i provjerila sam jedno 3 puta svoj broj računa (ne, nisam krivo uplatila), stvarno mi nije jasno u čemu je problem. Ah, samo da ne izgubim volju da ponovno kročim u tu banku... [:znoji]
2015 01 15
kroz par sati mi uvijek sjedne nakon što mi cure jave da su uplatile.
2015 01 15
jel možeš nekako tu potvrdu isprintati, pa ponijeti sa sobom u banku da im daš na uvid?
2015 01 15
Ne sjedne svima isto. U Splitskoj je uplata vidljiva tek sutradan, mislim da je 24h vrijeme, neovisno uplaćujete li ovako ili onako.
2015 01 15
Mogu, nije frka, dobijem pdf na email. Ma otići ću opet u ponedjeljak, neka im i vikend kad su tako spori [:jezik] Samo me eto interesiralo ako netko pouzdano zna, jer ipak svaka banka ima neke svoje uvjete poslovanja..
2015 01 15