Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

organizacija malih prostora

Drage djevojke, Muku mučim s organizacijom prostora. Zna li mozda neka od vas trikove kako maksimizirati prostor, pogotovo u kuhinji.?
2015 01 28
Ikea ima dobra rješenja za male prostore [:smijesi]
2015 01 28
pucaj visece ormare po mjeri, sto vise do stropa. cudo prostora dobijes s time. pogotovo ako nemas smocnicu.
2015 01 28
U ikei sam i gledala Zna li netko gdje se ovo može nabaviti po pristupačnoj cijeni? [slika:bc2e6497-ecf6-4c15-93a5-16d88001cfb6]
2015 01 28
i ja,kako u 40kvadrata ugurati sve za 3 ljudi? jel tko zna ili ima one krevete šta su ugrađeni u ormar?
2015 01 28
na kraju namjestaj po mjeri dodje manje a kvalitetom ipak daleko bude bolji od ikeinih rjesenja. jesu slatka, al nije to nista drugo doli privremeno rjesenje. iverpan i elgrad su rasadnik materijala, treate samo dobrog majstora, u pravilu se naplacuju ruke 50% cijene materijala. sve te mrezice i cudesa imate kod njih
2015 01 28
da...slažem se da je po mjeri uvijek bolje samo je problem što treba imati keš za platiti majstora a to je cca za dobre ormare po 5000kn za majstora
2015 01 28
ma kakvi, zlato. ni 60% te cijene za vulgaris presvucene fronte. skini bar 30% i to za varijantu visoki sjaj frontama/medijapan il kak vec zovu taj odabir. sjajan za ormare sobne, al nikako kuhinjske, to je klaona za odrzavanje samo takva [:smije]
2015 01 28
Odite do ikee kad nema gužve nikako posljepodne niti vikendom.Možete iskombinirati nešto da vam odgovara i po elementima imaju stvarno sve i cjene se mogu naći vrlo pristupačne.Zezanje sa majstorima koji još naplaćuju i ruke meni osobno nije brzo i jeftino rješenje pogotovo danas kad je velik izbor i može se kupit gotovo baš sve.Konkurencija je sve veća i može se naći povoljno.
2015 01 28
trea jako pazit na dubinu ormara, vuces maksimum, naravno, da se stapa s okolinom. koliko su daleko prozori i vrata, toliko vuc dubinu ormara. ak os dobit prostornost lupaj svjetlije boje, mos i ogledalo, dapace, pa ubijes i tu brigu, di ces njega uglavit [:smije] ..iznad vrata lupat ormarice isto po mjeri odmah od stoka pa na par cm od plafona. ne smeta, jos ak su zidovi i ti ormari bijeli, ni ne vidis ih. ne opterecuju prostor...
2015 01 28
imam mediapan sjajni u kuhinji predivno za svakodnevno ribanje...jel itko zna za krevete u ormaru??? [:znoji]
2015 01 28
namastee, u ikei probaj sastavit ormar za manje para od onog po mjeri s cijenom materijala i stolara i ja cu ti cestitat. al ormar, ne kartonsku kutiju lakiranu dubine max 40cm. ormar. pa kad te oplete za svaki duzni metar, svaku kvakicu, svaku dasku koja glumi policu i ostalo..plakat ces vec u ducanu. do sarafa vodilica i nosaca ne moramo ni ici.
2015 01 28
imas u iverpanu rjesenja za te krevete, zato sam ih i spomenula. u milimetar dobijes kaj trebas..golem je plus kaj ti oni sve letve izrezu na trazene mjere. dakle izmjeri pet puta, ma deset, odi tam s nacrtom i trebaces iza toga samo osobu koja ce ga montirat.
2015 01 28
vidiš vidiš cipelize mudro zboriš baš ću danas se otići raspitati jer ovi šta rade traže 5000kn za krevet 200x90 onak wtf? [:frustriran] [:boji] koliko je onda bračni 10000kn...možda mi to uspijemo i sami [:smijesi] vrlo sam optimistična
2015 01 28
Ja sam zadovoljna sa Ikeom.I kod njih se može birati skuplje i jeftinije.Već smo kupovali prije od njih dok nisu došli u Hr.Godinama već imam dosta njihovog namještaja i nemam primjedbe.Odlična je ta konkurencija na našem tržištu. [:smijesi]
2015 01 28
1 2