Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

asistenti u nastavi-dobivate li plaću??

pozdrav svima, ja sam asistentica koja je u 10-om mjesecu voliontirala u 11-om ugovor o djelu za koji sam dobila plaću, za 12-tii isto ugovor o djelu, plaća ni danas nije došla...od 12.1. ugovor o radu...dakle sve skupa užas.... zaposlena sam preko udruge, pa su se naši nadređeni raspitivali po županijama kojima je također taj projekt odobren, nisu dobili plaću... ima li vas ovdje??
2015 01 28
Radim od 27.10 i redovito primam placu. Mi idemo preko projekta Eu mladi za mlade.
2015 01 28
Radi li se o projektu preko Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta? Radim u udruzi i naši asistenti redovito dobivaju plaću preko ugovora o djelu. Doduše, sredstva Ministarstva za plaće asistentima udrugama nisu sjela u cjelosti, barem nama, možda tvoja udruga nema otkuda isplaćivati honorar odnosno plaću.
2015 01 28
Da da, isti slučaj...ali naša udruga nije dobila ništa osim za taj 12 mj...iz koje ste županije vas dvije
2015 01 28
Zagrebačka županija. Mi smo dobili sredstva od Ministarstva, malo više od 10% od ukupnog iznosa, jedna uplata je bila i to je to. Dok uplata opet ne sjedne trošimo vlastita sredstva, a recimo ako ih udruga nema onda nema ni otkud isplatiti plaće. Ovo što ANY987 kaže, to ide preko mjera javnogg rada HZZ-a Mladi za mlade - pomagači u nastavi i nema veze s Ministarstvom, u tom slučaju sredstva isplaćuje HZZ.
2015 01 28
hmm...sad nezz, mi smo zapravo pomagači u nastavi, naša udruga nema novaca, ali se uvijek spominje ministarstvo...tako da mislim da to ide od njih, nezz...samo znam da je za poluditi, jednostavno im se ovi iz mins. ne žele ni javiti, danas ih je zvao dožupan...šta će biti kao ishod nemam pojma....
2015 01 28
Preko Ministarstva su pomoćnici u nastavi, a preko HZZ-a pomagači u nastavi [:smije] A što se tiče toga da se ne žele javiti, zvala sam ih uzastopno svaki dan dva tjedna i poslala mailove na deset različitih adresa, nikad nikakvog odgovora nisam dobila. I onda sam ih prošli petak napokon dobila na telefon, mi smo tražili neke izmjene ugovornih obaveza, pa sam zato zvala. Nadam se da ćete vi uskoro dobiti neki odgovor, kažem, i mi trošimo vlastita sredstva, srećom ih imamo, ali mogu razumijeti situaciju onih udruga koje sredstva nemaju. Samo da pitam, što je bio razlog da su vas prebacili u radni odnos?
2015 01 28
kojeg vam datuma bude isplata plaće i putnih troškova? kod mene prvi mjesec plaća bila 17. drugi mjesec 10. treći mjesec 3. a ovaj mjesec nista jos.. o putnim troskovima da i ne govorim... prvi mjesec zajedno s placom,drugi mjesec dobila oko 20. treci mjesec nisam ni dobila putne troskove.
2016 03 09